Janjuš roni suze: Svi plaču sa njim, otkrio šta se dešavalo kada je saznao za smrt brata – Gurali su mi nešto u usta da se smirim

15.01.2024

20:01

By

Janjuš danas izlazi iz Elite

B.V.

Janjuš otkrio detalje o smrti brata

Marko Janjušević Janjuš vratio se u Elitu posle tragičnog gubitka koji je doživeo. On još uvek ne može da se smiri a danas je u toku dana Janjuš otkrio detalje o smrti brata koji nisu bili poznati.

Janjuš otkrio detalje o smrti brata i pta se dešavalo kada je saznao za tragediju

Marko Janjušević Janjuš je sada otkrio šta se tačno dešavalo kada je saznao za tragediju. Janjuš je otkrio detalje o smrti brata o kojima ranije nije pričao.

– Šta će, kukavica, tako mu je naišlo… Zamislite kako je našoj majci. Ništa nije slutilo na to – ispričao je Janjuš jedva zadržavajući suze.

– Dopisivao se i sa majkom taj dan, sve normalno joj je pisao. Tetka je došla po mene, kad su me izveli iz rijalitija, čim sam je video znao dam da je neko s**nje – dodao je Janjuš.

– Nešto su mi moji gurali u usta da se smirim, neke lekove… Ta noć mi je gora nego onaj dan kad sam mu kupovao šta će da obuče. Ne daj bože nikome – ispričao je on u „Eliti“.

Janjuš otkrio detalje o smrti brata


Inače, Janjuš je u toku dana ispričao da njegov brat nije imao neki veliki problem, koliko je njemu poznato.

– Ma, nije se ništa brate dešavalo, nešto mu je puklo u glavi, imaš takvih slučajeva koliko hoćeš, ja nisam znao ništa i niko od nas, jednostavno mu je tako naišlo u glavi, nije imao nijedan problem. Ima takvih slučajeva koliko hoćeš, možeš da si najsrećniji čovek, da imaš sve, kad ti tako dođe u glavi… Ko zna koja je to muka, brate… – rekao je on.

Kada su se ukućani u jednom trenutku okupili za crnim stolom Janjuš je progovorio o svojoj porodici kada je rasplakao sve prisutne.

– Mi kao ljudi smo jako samoživi. Sećam se kao mlađi odem u grad, nije mi jasno što me čekaju do rane zore da se vratim. Kad sam postao otac, shvatio sam šta je briga. Vi ovde mislite da ste pametniji od svih, a niste ni svesni šta je život, a prvi ja. Ja sam prvi bio samoživ, stotinu puta. Shvati čovek da je pogrešio, kad uvidi da je porodica najvažnija. Bolje da su pričali kako sam imao odnose ovde, nego da mi se desilo ovo što mi se desilo. Ovde je svako samoživ – rekao je Janjuš i nastavio:

PROČITAJTE I: Maja ne može da prežali Janjuševog brata: Otkriveno u kakvom su odnosu bili

– Ja ću da navedem Matoru iz situacije u kojoj je bila, jer sam joj ja rekao da mora da razmišlja o svojoj majci, i svojoj porodici jer je njima najbitnija. Znam da se Matora neće naljutiti na mene. Druga je Miljana, ja sam njoj sto puta rekao da mora da se bori. Meni je moja majka rekla da idem u rijaliti i da se borim, jer je njoj lakše da me gleda. Nijedna ljubav nije realna kako ljubav porodice – rekao je Janjuš.

– U mojoj situaciji se Maja više potresla od Aneli, da je mene neko pitao kako će Maja Marinković regovati, ja sam znao da će ona tako reagovati.Ne tražim ja nikome da me žali, ali Maja je osetila tu moju bol. Aneli je samoživa, ja sam njoj pružio mnogo ljubavi, mnogo više nego drugim osobama, ja sam previše sebe dao, ali nije to sa njene strane jačina te ljubavi koju sam ja mislio – istakao je Janjuš.

PROČITAJTE I: Zadrugari u suzama: Janjuš potresnom pričom opisao kako je sahranio brata

– Meni je došlo dvojica iz obezbeđenja da me izvedu, i da je došao neko da kaže spakujte mu neke stvari. Ti si meni rekla da bi čekala nekoga do zadnjeg dana, ali ništa. Možda sam ja u nekom lošem stanju, ali ja ne mogu više to, eto – rekao je Janjuš.

Janjuš

Marko Janjušević Janjuš je posle svega što je izgovorio seo i počeo da plače.

On je rekao i da ga je Majina reakcija pogodila pa se i Maja rasplakala.

Još iz kategorije