Vanja tokom braka sa Ša nije mogla slobodno da se kreće: Molila ga da se leči, ovo su detalji

01.04.2024

17:04

By

Ispovest Vanje Ignjatović

Ispovest Vanje Ignjatović o braku sa Ša ne prestaje da se komentariše

Nedavno je došlo do zvaničnog razvoda između Nenada Aleksića Ša i Vanje Ignjatović. Nakon toga, rijaliti učesnik je izneo niz optužbi na račun sada već bivše supruge.

Ispovest Vanje Ignjatović izazvala lavinu komentara u medijima

Naime, sada se i Ignjatovićeva oglasila i otkrila svoju stranu priče njihovog braka.

– Spakovala sam kofere i otišla. Nakon toga je pokušavao da me zove. Jedan dan plače i moli, drugi dan vređa i tako u krug. Bila sam spremna da se pomirim sa njim ako bi se izlečio od svoje posesivnosti i ljubomore.

Ispovest Vanje Ignjatović

– Više puta sam ga pitala da poseti nekog lekara da vidi šta nije u redu sa njim, molila sam ga da idemo i do bračnog savetnika, ali on je bio uveren da je on u pravu i da će mi bračni savetnik reći: „Normalno je da sa njim budeš 24 časa i da nemaš društveni život. Ne smeš da izdeš na bazen…“.

Pročitajte: Jovana Jeremić otišla u manastir- Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

– Rekla sam dobro, ajde ići ćemo, možda ja grešim, možda si ti u pravu. Ja u braku sa njim nisam smela slobodno da se krećem. Bez njega nigde, dva puta mi je preselo – rekla je Vanja koja je potom ispričala scenu kojoj ju joj je reper priredio nakon što je izašla u park sa svojim detetom.


Ispovest Vanje Ignjatović

– Vodila sam dete u parkić iza zgrade, bili smo možda sat vremena. Kada sam se vratila u stan, on me je sa vrata pitao: „Jel te gledao neki tatica?“. Tu je bio njegov otac, ja sam bila šokirana. Sa svojim detetom sam izašla da igramo fudbal. Njegov otac mi je tada rekao: „Ne znam šta se sa njim događa, ne znam šta da ti kažem“.

Pročitajte: Vladimir Tomović raskinuo sa bivšom ženom Nenada Aleksića Ša- Progovorio o krahu veze i ulasku u Elitu

Takođem, ona je rekla kako joj je u nekoliko navrata pozlilo usled svađe sa tadašnjim suprugom.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije