Ići ću do kraja: Severini sud vratio sina, ali nešto drugo je danas važniji razlog za slavlje u porodici

20.02.2024

16:30

By

Severini sud vratio sina

Severini sud vratio sina

Pevačica Severina Vučković danas se oglasila povodom najnovije odluke suda jer Splitski Županijski sud na svojoj sednici održanoj 6. februara ove godine je ponovio svoju pređašnju pravosnažnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dečaka dužni „roditeljsku ulogu obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno“. Time je Severini sud vratio sina.

Severini sud vratio sina, oglasila se danas baš na rođendan sina

Hrvatski mediji objavili su ovu vest posle čega se oglasila i Severina.

– Nisam očekivala da će Županijski sud u Splitu tako brzo doneti novu odluku, jer je do sada u mom slučaju, odnosno mom detetu, sve išlo sporo, puno nepravde i korupcije – kaže Severina.

Pročitajte i: Sve u luksuzu: Sestra Aneli Ahmić pokazala njihov dom u Dubrovniku, ovde odrasta mala Nora

– Splitski sud je ponovo doneo presudu kao 2021. godine, pola – pola, dobro da su se vratili na to, sve je bolje nego dva puta nedeljno po četiri sata, ali neću stati na tome – ići ću do kraja. Tražiću samostalno starateljstvo i sigurno ću nastaviti da se borim za sve žene, odnosno njihovu decu, sa kojima se sistem igra, žrtve sistema i institucija, ‘moćne i nemoćne žene’ – dodala je pevačica.

Severini sud vratio sina

Inače, odlučeno je da će dečak, sa ocem i majkom živeti naizmenično po 14 dana u mesecu, i to na njihovim adresama u Zagrebu. Tročlano veće sastavljeno od splitskih sutkinja odlučilo je da su i Milan i Severina, dok dete živi s njima, dužni omogućiti nesmetanu komunikaciju deteta sa drugim roditeljem svakodnevno i to preko telefona i drugih sredstava komunikacije. Isto tako, sud ih je obvezao da su i njih dvoje dužni u interesu deteta i dogovora o njegovim potrebama, obavezama i slično međusobno komunicirati, pišu hrvatski mediji.


Pročitajte i: Severini sud oduzeo sina: Oglasila se pevačica- Boriću se do zadnje kapi krvi

Severini sud vratio sina je posle svega stvarno razlog za slavlje, ali, ovo nije i jedini razlog za slavlje u porodici. Danas, 20. februara Aleksandru je rođendan pa se pevačica tokom čitavog dana oglašava na društvenoj mreži instagram šerujući čestitke koje joj stižu sa svih strana povodom rođendana.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je sinu takođe uputila čestitku.

– Pre 12 godina u Splitu je pao sneg… Moj Tomica je sa mnom otišao iz porodilišta da proslavi rođendan kod Graše. Zaspala sam oko osam sati i rekla: „Nemojte da me budite“, U 21:05 probudila me je doktorka i rekla: „Severina, vreme je, idemo u porođajnu salu“. U panici sam uzela mobilni telefon da nazovem mamu. Na mobilnom telefonu je bila poruka od Tomice… „Ajmo, dušo, hop, hop, da Aleksandar i ja slavimo zajedno“. U 23:05 rođen je najlepši anđeo na svetu, a ja sam postala najsrećnija žena na svetu. Srećan rođendan sine… – napisala je Severina.

IZVOR: 24sta.hr

Još iz kategorije