Severini sud oduzeo sina: Oglasila se pevačica- Boriću se do zadnje kapi krvi

23.01.2024

15:00

By

Severina javno poljubila muškarca

Ata images

Severini sud oduzeo sina

Vrhovni sud doneo je presudu da se starateljstvo nad maloletnim Severininim sinom Aleksandrom, u potpunosti vraća ocu deteta Milanu Popoviću. Posle vesti da je Severini sud oduzeo sina, oglasila se pevačica.

Severini sud oduzeo sina, potpuno starateljstvo pripalo ocu

Severina Vučković izgubila je pravnu bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Severini sud oduzeo sina

Podsetimo, Županijski sud u Splitu u avgustu 2021. doneo je odluku da se starateljstvo nad maloletnim Aleksandrom podeli „na pola“ između oca Milana Popovića i majke Severine Vučković.

Nova presuda Vrhovnog suda kako se navodi, stupa na snagu odmah, ne čekajući eventualnu žalbu Severine Vučković, stoji u izveštaju koji hrvatski portal „Nacional.hr“ ima u posedu.

Ova vest odjeknula je šriom regiona a upravo povodom toga da je Severini sud oduzeo sina oglasila se i sama pevačica.


– Evo sad su i Vrhovne sudije dale svoj obol. Digli su ruku u ime mog deteta koje nikad nisu videli, s kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli i koji deset godina trpi torturu sistema, i ja zajedno sa njim.

PROČITAJTE I: Dom Severine Vučković je kao u bajci: U ovom luksuzu provodi najlepše dane sa sinom FOTO

– Ne da mi se sada da tražim nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su doneli protivno pravnoj praksi Ustavnog suda, kako kaže moja advokatica, prenosi „Jutarnji.hr“.

– Ali, boriću se do zadnje kapi krvi za svoje dete, bez kojeg sam bila 20 meseci, nećete se igrati sa mojim detetom. S kojim pravom? Moje dete nije vreća krompira sa kojim ćete da trgujete. Pojednostavljeno, ovo može da znači da ću ponovno svoje dete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedelju. Nećete me više zafrkavati i protivno želji deteta. Ono živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegovog oca. Sramota me ove države da se ovakve stvari rade detetu, da ja ne smem da govorim da ne bih nekoga uvredila – istakla je pevačica, piše 24sata.hr i dodala:

– Prošla sam svu golgotu hrvatskog pravosuđa pa ću i ovu Vrhovnoga suda, ali prošla sam je sa svojim detetom. Ja sam tu nebitna. Kao što se sudije štrajkom bore za svoje plate, tako ću se i ja i dalje boriti za svoje dete koje se izjasnilo da želi da živi sa mnom što očito nikoga nije briga, a naročito neke koji su korumpirani.

Severini sud oduzeo sina

Sa druge strane, povodom odluke suda oglasila se advokatica Milana Popovića, Željka Pokupec.

– Obzirom da se radi o statusnim predmetima ne mogu da govorim nikakve detalje jer je određena tajnost postupka, mogu samo da potvrdim da je prihvaćena revizija tužitelja i ukinuta je odluka Županijskog suda – potvrdila je za pomenuti portal advokatica Željka Pokupec.

Još iz kategorije