Haos u porodici Džinović još uvek traje: Haris otkrio detalje odnosa sa Melinom – Pokušala je da me menja

17.02.2024

21:00

By

fotografija Đine Džinović

Bojan Vuković

Haris i Melina

Haris o odnosu sa Melinom govorio je malo pre razvoda

Nakon što je kao bomba eksplodirala vest da se Haris i Melina Džinović razvode, krenule su razne priče da kruže po gradu, ali se njih dvoje i dalje ne oglašavaju za javnost. Melina je uslikana kako boravi u jednom hotelu u Beogradu gde je redovno posećuje sin Kan.

Haris o odnosu sa Melinom i tome kako je želela da ga menja

Kako navode izvori, ona je ta koja se navodno iselila iz njihove porodične vile na Senjaku dok se ne dogovore oko podele zajedničke imovine.

A pre nego što su krenule priče o razvodu pevač je gostovao u jednoj emisiji i tada je iskreno govorio Haris o odnosu sa Melinom, pa je otkrio kako je Melina pokušala da ga promeni, te da su zbog toga imali nesuglasice.

Pročitajte i: Ovaj dan su čekali: Najlepše vesti u domu Slobe Radanovića, Jelena prva saopštila

– Svaka osoba na svetu ima svoj kod, nemoguće je da promeniš nekoga. Možda jedva dva ili tri posto, pa se čovek malo pomeri u nekim svojim aspektima, u nekom svom stilu ili ponašanju, ali da ga promeniš krucijalno ne – istakao je Haris i dodao:

Haris o odnosu sa Melinom

Haris DžinovićBojan Vuković

Melina je, kao i sve žene što čine, htela da me koriguje. Nikad nije odustala od toga da me menja, jer sve žene su takve, one nikad ne odustaju od toga da će da te promene, ja mislim da je to čak i nesvesna reakcija, ali dobro, one misle najbolje u svakom slučaju. Da se može naći neki kompromis i to je promena. Moraš nekad povući ručnu – izjavio je Haris.


Pročitajte i: Pitajte Melinu: Haris Džinović prvi put posle vesti o razvodu progovorio i šokirao odgovorom

On je govorio i o tome kako je upoznao Melinu i da mu je jasno bilo nakon nekoliko dana da su njih dvoje preodređeni da budu u braku.

Haris o odnosu sa Melinom

Melina DžinovićBojan Vuković

– Nisam pri prvom susretu znao da će ona biti moja supruga. Ali, kada smo počeli vezu, posle nekoliko dana se ispostavilo da je ona moja žena, a ja njen muž. Kada je prvi put došla kod mene u Pariz, ostala je zauvek. Tako je počeo naš zajednički život – objasnio je pevač.

Još iz kategorije