Da li je ovo moguće?! Ni u ludilu nećete pogoditi koje je godište Vera Matović

11.04.2024

16:04

By

Godine Vere Matović

ATA IMAGES

Vera Matović

Godine Vere Matović niko ne zna, pevačica sve zavarava mladalačkim duhom

Popularna folk pevačica Vera Matović mladalačkim duhom i vedrim stavom prema životu odaje utisak žene koja je tek premašila 50. godinu. Međutim, godine Vere Matović daleko su od pedesetih, verovali ili ne.

Godine Vere Matović nisu uopšte one kakav pevačica odaje utisak

Kako prenose mediji, godine Vere Matović dugo su bile enigma budući da pevačica svojim ponašanjem, ali i izgledom deluje kao žena u najboljim godinama, ali Vera je zapravo odavno spremna za penziju, a radi punom parom, a živi kao pravi hedonista i često otkriva svoje recepte za gurmane.

Godine Vere Matović

Vera MatovićAta images

Do sada su mediji pratili, osim njene muzike, i činjenicu da je kuća Vere Matović jedna od najluksuznijih među pevačima sa estrade, a sada se pojavila i informacija o tome koje je pevačica godište, pa su mnogi u najmanju ruku ostali bez teksta.

Pročitajte i – Sara Reljić hitno operisana – Saznala da ima karcinom, evo u kakvom je stanju

Naime, Vera Matović godinama unazad privlači pažnju javnosti kako šaljivim pesmama, tako i stajlingom i mladolikim izgledom, pa su zbog toga godine Vere Matović bile i ostale enigma za javnost, a sada je otkrivena prava istina.

Pročitajte i – Ni kod Brene brak nije kao što se čini – Pevačica u suzama obelodanila probleme sa Bobom

Zbog svega toga mnogi ne mogu da provale koliko Vera Matović ima godina, ali kako Vikipedija piše, pevačica je rođena 3. juna 1946. i ove godine će napuniti 78. godina.


Godine Vere Matović

Vera MatovićATA IMAGES

Pojedini misle i da se Vera podvrgla estetskim korekcijama, kao i da je radila botoks, ali ona kaže da nikada to nije primenjivala, kao i da mladalačli izgled održava prirodnom kozmetikom i izbegavanjem stresa.

– Ako ti nešto lepo stoji, nema godina, nema loših pesama. Ne može pevač da bude star. On nikad ne može da ostari. I kad ode u penziju, on je neko koga treba ceniti i poštovati – rekla je pevačica ranije za medije i dodala da ne može da prestane da radi, te da ode u penziju:

– Ne bih mogla da batalim pevanje. Imam period kad se umorim, ali kad se odmorim u pokretu sam ponovo. Takva sam osoba. Ne bih mogla da čekam da umrem. Čujem da kažu: “Šta ide, šta će joj više?” Zašto da ne odem ako me ljudi zovu? Ja sam njima na neki način potrebna čim me zovu.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije