Frka na Ibarskoj magistrali: Era ozbiljno besan i ogorčen na Đanija rešen da mu saspe sve u lice

16.03.2024

15:03

By

Era besan na Đanija

Era besan na Đanija

Era Ojdanić načuo je da njegov kolega Đani planira da otvori restoran blizu njegovog na Ibarskoj magistrali zbog čega je Era besan na Đanija.

Era besan na Đanija poludeo kada je čuo vesti

Kako Era Ojdanić kaže očekivao je da ga pevač o tome lično obavesti, a ne da čuje od meštana da Đani otvara restoran njemu ispred nosa i samim tim pravi konkurenciju.

Pročitajte i: Loše vesti u domu Ražnatovića: Veljko se oglasio sa vidljivim povredama, ovo su detalji

– Šuška se po Ibarskoj da je Đani kupio plac i da gradi restoran u etno stilu. Ovde je ar placa jeftin, kreće se od 1.000 do 1.500 evra, tako da nije on baš puno para dao za plac. Bilo bi baš bezveze da mi se nadžudži ispred mog motela i restorana.

Pročitajte i: Porodična tragedija folkera koju malo ko zna: Ćerka Ere Ojdanića je invalid od rođenja, a evo koga krivi za to

– Imam ja svoju klijentelu koja dolazi i pravi svadbe u mom restoranu, ali opet nije u redu da mi dođe tu ispred nosa. Nije me ni okrenuo da me obavesti da tu dolazi i šta pravi, nego sve čujem tu po prodavnicama i od nekih majstora i radnika. Sramota – ogorčeno kaže Era dok njegov blizak prijatelj otkriva da je pevač strašno ljut na Đanija.

Era besan na Đanija

– Poludeo je baš! Jedva čeka da sretne Đanija pa da mu očita bukvicu. Era je domaćin i on hoće svakome da pomogne pa i Đaniju oko ugostiteljstva. Ima i mašineriju da mu pomogne oko kopanja temelja i svega ostalog, ali sada je baš ljut. Nije on neko ko će sada da se bije sa njim, ali će mu sigurno svašta reći kada se sretnu njih dvojica – kaže Erin prijatelj.


Podestimo, među kolegama na estradi ćesto se dešavaju nesuglasice, pa se onda tako stvore i klanovi, ali verujemo da će ova dva pevača uspeti da izglade odnose i nađu zajednički jezik.

IZVOR: Star

Još iz kategorije