Ceca spremna za finale, folk diva puca na prvo mesto: Mnogo je znoja proliveno

07.06.2024

17:15

By

Finalisti Cece Ražnatović

Bojan Vuković

Ceca

Finalisti Cece Ražnatović očekuju dobar uspeh

U subotu, 8. juna, biće održano finale takmičenja Zvezde Granda. Ove godine Saša Popović pustio je da u finale Zvezda Granda ide čak 20 takmičara, a među njima su i finalisti Cece Ražnatović kojima je folk diva bila mentor.

Finalisti Cece Ražnatović spremni za finale takmičenja Zvezde Granda

Kako je sama folk diva Ceca Ražnatović istakla, uložila je mnogo truda i vremena da svi finalisti Cece Ražnatović na finalu Zvezda Granda pruže svoj maksimum, pa je zato i sigurna da će neko od njenih odneti glavnu nagradu zbog čega je i prelomila i rešila da produži svoj ugovor u Zvezdama Granda.

Finalisti Cece Ražnatović

M.M./ATAImages

– Mi smo spremni, radili smo puno i spremali smo se za polufinale, ali je ipak velika odgovornost. Kandidati su sjajni i kod ostalih mentora, mnogo je pevački jaka ova sezona i samim tim je i tenzija veća i konkurencija jača. Akumulacija je pozitivna, zato je tako divna atmosfera. Polufinale nije mali uspeh, to je zapravo ogroman uspeh – istakla je folk diva ponosna na sve koji su sada finalisti Cece Ražnatović.

Finalisti Cece Ražnatović

Dragan Gajić

– Ja sam najponosnija na to koliko su oni nadogradili sebe u pevačkom smislu i koliko je taj pomak primetan, znači da taj trud nije bio uzaludan i da su moji kandidati mnogo talentovani, brzo shvataju stvari – istakla je Ceca kroz smeh, pa nastavila:


Pročitajte i – Ceca donela konačnu odluku – Poznato da li će napustiti Zvezde Granda

Govoreći na temu finalisti Cece Ražnatović, pevačica je objasnila i ko je od njenih kandidata najviše napredovao za osam meseci, koliko je trajalo takmičenje, te dodala da im je bila velika podrška sve vreme kao što su i roditelji Cece Ražnatović bili njoj kada je započela karijeru.

Finalisti Cece Ražnatović

CecaATA IMAGES

– Svi su dosta napredovali, ne mogu da grešim dušu. To su talentovana deca i ja sam ove godine jako srećna što su svi moji bili vredni, dosledni i profesionalni, dobila sam dobre kandidate koji mogu da naprave ozbiljne i kvalitetne karijere. Nismo imali priliku da mi biramo kandidate, žrebom su nam dodeljivali i imali sam tu sreću da mi pripadnu najkvalitniji- istakla je Ceca Ražnatović.

IZVOR: Starmagazin/Novosti

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković/Dragan Gajić

Još iz kategorije