Ceca donela konačnu odluku: Poznato da li će napustiti Zvezde Granda

19.03.2024

16:30

By

Cecin ugovor u Zvezdama Granda

Cecin ugovor u Zvezdama Granda je produžen

Pevačica Ceca Ražnatović je već nekoliko godina članica žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda. U par navrata se spekulisalo o tome da će napustiti ovaj šou, ali sada je sve neodumice rešila.

Naime, ona je potpisala ugovor do 2027. godine, što je potvrdila medijima. Kratko se oglasila i rekla da je ova informacija tačna.

Cecin ugovor u Zvezdama Granda je produžen, pevačica potvrdila da ostaje u žiriju

Inače, nedavno je  u Zvezdama Granda došlo privremenih promena zbog odsustva Ane Bekute, koju sada menja njen kolega Dragan Kojić Keba.

Folk diva je nedavno prokomentarisala ovu promenu u šou programu.

Cecin ugovor u Zvezdama Granda

– Neće to dugo da traje. Sad ću videti kako radi Keba, ne znam ne poznajem ga godinama je čovek od iskustva što se estrade tiče – rekla je i prokomentarisala njegovu izjavu da će njegov kandidat da pobedi: „Koji njegov kandidat? Saša Popović… Neka pazi da ne izgori“, rekla je šaljivo ona nedavno.


Pročitajte: Nakon konflikta usledio kraj braka- Poznato zbog čega se razvela Seka Aleksić

Osim posla, Ceca je zanimljiva medijima i zbog svog porodičnog života. Njena porodica je svakodnevno pod lupom javnosti.

Podsećanja radi, ona je uz braka sa Željkom Ražnatovićem Arkanom dobila dvoje dece, sia Veljka i ćerku Anastasiju. Osim toga, baka je dva unuka Željka i Krstana, a uskoro će se u toj ulozi ostvariti i po treći put s obzirom na to da je Veljkova supruga Bogdana trudna po treći put.

Cecin ugovor u Zvezdama Granda

Kako prenos mediji treći sin će se zvati Ilijan. Ilijan je muško ime nastalo od imena Ilija. Izvorno, hebrejski glasi Elijjáhu i znači moj Bog je Jahve.

Pročitajte: Nikad veći haos u Zvezdama Granda- Ceca Ražnatović urlala na Sašu Popovića

Ženski oblik ovog imena je Ilijana. Drugi oblik ovog imena je Ilian.

Cecin ugovor u Zvezdama Granda

Što se tiče Anastasije, ona uživa u braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem u Španiji, a Ceca je nedavno istakla da bi volela da joj i Anastasija podari unuče.

Još iz kategorije