Emina Jahović na štakama: Pevačica imala nezgodu, otkriveno i šta joj se tačno dogodilo

13.03.2024

21:30

By

Emina Jahović imala nezgodu

Emina Jahović imala nezgodu

Pevačica Emina Jahović imala je nezgodu a to je pokazala na svom profilu na društvenoj mreži Instagram kada je objavila fotografiju na kojoj se vidi da hoda uz pomoć štaka.

Emina Jahović imala nezgodu zbog čega mora da hoda uz pomoć štaka

Emina Jahović je zabrinula sve svoje pratioce ovom fotografijom koju je napisala:

– Život mi poručuje odmori.

Emina Jahović imala nezgodu

Emina Jahovićinstagram

Iako Emina nije precizirala šta se tačno dogodilo njen tim se oglasio i otkrio zašto je pevačica primorana da hoda iz pomoć štaka.

– Emina je dobro. Tačno je, imala je malu nezgodu. Povredila je ligament na nozi. U ranoj je fazi oporavka i zato će narednih dana morati da hoda uz pomoć štake – piše Alo.


Pročitajte i: Mislim da ćete već danas dobiti otkaz: Voditeljka u šoku posle reči gošće

Iako nisu precizirali kako sep ovredila dogodila, neki naslućuju d aje možda nastala i u teretani jer je Emina poznata kao jedna od žena sa estrade koja veoma vodi računa o svom fizičkom izgledu te redovno ide na treninge i vežba.

Pevačica nije stavila ni destinaciju na kojoj se trenutno nalazi iako jepoznato da ona živi na relaciji Turska Srbija s tim što je zbog sinova i njihovih obaveza uglavnom u Turskoj dok u Srbiju dolazi najviše poslom.

Pročitajte i: Sve je luksuzno, u staklu, a pogled vredi milione: Zavirite u stan Emine Jahović

Inače, kako smo već pisali, Emina živi u luksuznom stanu iz kog se pruža predivan pogled koji vredi milione.

Pevačica pri opremanju stana nije štedela, a sve je uredila po svom ukusu ali i ukusu svojih sinova a za sam enterijer je angažovala i stručne ljude kako bi sve bilo najbolje moguće uklopljeno.

Inače, Emina je i kuhinju opremila najboljim mogućim aparatima jer je poznato da uživa u zdravoj ishrani, a jedan od njenih recepata pogledajte u odvojenoj vesti.

Još iz kategorije