Sve je luksuzno, u staklu, a pogled vredi milione: Zavirite u stan Emine Jahović

23.02.2024

14:02

By

stan Emine Jahović

Ata images

Emina Jahović

Stan Emine Jahović u kom uživa sa sinovima

Pevačica Emina Jahović živi u Istanbulu i neretko na društvenim mrežama pokazuje kako izgleda njen dom u kom živi sa sinovima Jamanom i Javuzom. I dok se njen bivši suprug sa kojim je dobila decu ponovo oženio stan Emine Jahović je oaza nje i njenih sinova.

Stan Emine Jahović ima pogled koji nema vrednost

Emina Jahović u Istnabulu živi u najlepšem delu koji je skriven od znatiželjnih pogleda i eventualnih objektiva, što je pevačici pri kupovini bilo veoma važno.

Stan Emine Jahović odiše luksuzom, ona u njemu uživa sa svojim sinovima, a u uređenju prostora je maksimalno učestvovala mada je dosta toga prepustila i stručnjacima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Emina je otkila da nameštaj nije birala sama već da je konsultovala stručne ljude kako bi sve izgledalo besprekorno.


– Pre svega moram da naglasim da mi je lokacija ovog stana bila presudna jer je blizu svega što mi je u toku dana potrebno, pa mogu da odem na više mesta. Za razliku od moje kuće, koja je bila u prirodi, i za sve mi je trebalo mnogo više vremena – rekla je Emina za „Blic“ jednom prilikom.

Pročitajte i: Jelena Radanović trudna? Na dan svadbenog veselja Sloba i njegova žena progovorili o prinovi

– Pogled na Bosfor koji me izuzetno smiruje je takođe bio presudan u odabiru životnog prostora. Ja volim minimalizam sa dozom elegancije. Mešavina mermera i drveta kao i kombinovanje starog i novog. Uvek imam arhitektu koja samo prati moju liniju u kojoj se dobro osećam – kaže Emina.

Stan Emine Jahović

Emina Jahovićinstagram

Pevačica je priznala i da uživa u pogledu na more koji zaista nema cenu, ali i u tome da svi detalji moraju da budu tu jer je to ispunjava.

Stan Emine Jahović

Emina Jahovićinstagram

Sa druge strane Emina je otkrila da je dosta toga podredila upravo svojim sinovima.

– Oni su dečaci i bitno im je da je sve praktično, tako da se mnogo ne mešaju kada je uređenje u pitanju. Jedini problem nam je njihovo igranje loptom kojom su mnogo puta slomili neke meni jako važne detalje koje više ne mogu da pronađem, a koje sam donosila iz različitih delova sveta. Inače od malena sam ih učila da poštuju prostor u kome žive, što oni lepo praktikuju. Počele su da mi smetaju suvišne stvari, pa sam puno toga poklonila. Što manje to bolje – rekla je ona.

Stan Emine Jahović

Emina Jahovićinstagram

Još iz kategorije