Lukas prokockao 70 miliona: Folk pevač priznao sve svoje poroke, nakon ovoga nema dalje

08.06.2024

16:00

By

Drama Ace Lukasa

Bojan Vuković

Drama Ace Lukasa mogla je da košta pevača krova nad glavom. Kako je  svojevremeno i sam ispričao, Aca Lukas imao je velike probleme sa kockom. I to tolike da je taj opasan porok u jednom trenutku toliko uzeo maha da je mogao da ostane i na ulici stana Ace Lukasa koji se nalazi nadomak centra prestonice.

Drama Ace Lukasa usledila je nakon što folker se ozbiljno odao porocima

– Piše se da sam 70 miliona dolara potrošio na kocki. Moram ti priznati da su skoro, pa pogodili, malo više sam ja spiskao. Ne kajem se. U životu se nikada ne kajem. Kajao bih se kada bih pravio neke krucijalne greške. Kada bih se ubio, to jest da sam se ubio, to bi značilo da se kajem, ali evo me tu sam, živ sam – ispričao je pevač na temu drama Ace Lukasa, pa dodao:

Drama Ace Lukasa

Aca LukasBojan Vuković

Neki mi kažu prokockao si stan u Beogradu. Čoveče, mislim se u sebi, druže moj, kamo sreće da sam prokockao samo stan. Ja sam prokockao jedno beogradsko celo naselje. Jedno debelo naselje, ono najskuplje. Ali dobro, šta ćeš, to sam ja.

Sam sam ih i zaradio, sam sam ih i prokockao. Nisam dužan 70 miliona, to je moj novac, zaradio sam i više od toga. Obezbedio sam decu. Svi imaju sve što im treba. Život sam kreirao za sebe, moja deca imaju sve što treba da imaju – priznao je Lukas.

– Posećivao sam, posećujem i posećivaću javne kuće. Nisam rekao da sam išao da koristim usluge i da sam išao na žene. Ima javnih kuća koje imaju dobre barove i šankove. Imam prijatelje koji drže javne kuće, često tamo odem.


Nemam potrebe da plaćam takve usluge. Nisam morao ni kad sam bio mlađi, a ne moram ni sada. Između galantnog muškaraca i plaćanja prostitucije je vrlo tanka linija. Skoro sam imao neku raspravu. Ako sam sinoć imao odnos sa ženom ili devojkom, a sutra sam video neke lepe cipele i hteo da joj ih kupim, ispadne da sam platio za se*s – rekao je Lukas o skandalima sa javne scene u kojima je bio akter za Republiku.

 

IZVOR: Starmagazin/Informer

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije