Folkerkin dom odiše luksuzom: Nameštaj od prefinjenog drveta, ogledala svuda po kući FOTO

27.03.2024

19:03

By

Dom Goce Lazarević

Antonio Ahel/ATAImages.

Goca Lazarević

Dom Goce Lazarević opremeljen je po ukusu pevačice

Pevačica Goca Lazarević rođena je u Takovu, ali se sa prvim uspehom u karijeri preselila u Beograd gde je ostala da živi i danas. Nije od starta imala svoju nekretninu, ali je uspeli da sebi stvori sve onako kako je želela, a baš takav je i dom Goce Lazarević.

Dom Goce Lazarević odiše luksuzom

Pevačica nikada nije krila da je imala teško detinjstvo, da je živela na selu sa bakom i dekom i da je morala čak i da čuva stoku što joj je najteže padalo jer je kao i sva deca više volela da provodi vreme sa drugarima.

Ipak, njen muzički talenat prepoznat je i ona je polako koračala ka uspešnoj karijeri.

Iz Takova se odselila, a danas uživa u svom domu koji je uredila upravo po svom ukusu.

Pročitajte i: Žika Jakšić usred emisije napao ćerku takmičarke: Ružno je na kilometar

Goca često na društvenoj mreži postavlja fotografije iz svog doma, a bilo je prilika i kada je o njemu pričala.

Kako je i sama isticala kuću na Bežanijskoj kosi u kojoj živi je više puta uređivala.


– Više puta sam sređivala dom, mnogo puta sam se selila, ali generalno ne volim ništa što je uniformisano. Niko ne može u dizajnu da izmisli toplu vodu. Oduvek sam volela koncept toplog doma, a to za mene znači da su upotrebljeni prirodni, topli materijali, na primer, drvo, kako bi se napravio starinski nameštaj koji ima vrednost antikviteta – rakla je pevačica jednom prilikom.

Kako je i sama pričala ima i baštu koja obiluje cvećem i u kojoj uživa, a svoj dom ne bi nikada menjala ni za šta.

– Ja bukvalno imam ogledala u svakoj prostoriji svoje kuće, osim u kuhinji. Ne zato što sam narcis, nego sam previše samokritična – kaže pevačica i dodaje da, iako vreme u kuhinji nerado provodi, za svoje unuke sa mnogo ljubavi sprema vrsne specijalitete:

– Ne mogu reći da se u kuhinji najbolje osećam, ali kada sam u njoj, imam najbolju koncentraciju. Ne volim da kuvam, ali kod mene se svi uvek dobro najedu. Moji unuci ne vole brzu hranu, oni su porasli na domaćoj kuhinji i specijalitetima, pa za njih uvek spremam njihova omiljena jela.

Još iz kategorije