Isplivali detalji razvoda Lukasa i Sonje: Ona ga varala sa ovim poznatim sportistom

13.02.2024

10:15

By

Detalji razvoda Lukasa i Sonje

Detalji razvoda Lukasa i Sonje isplivali u javnost

Aca Lukas oduvek je intrigirao svojim privatnim životom, a najveća frka podigla se oko njegovog života sa Sonjom Vuksanović.

Detalji razvoda Lukasa i Sonje isplivali u javnost, ona ga varala sa poznatim košarkašem

Nakon detaljno opisanih svađa i uvreda, te napadima da ju je Lukas navodno varao sa kepecom iz Zvezda Granda, isplivali su novi detalji iz pevačeve knjige u kojima on otkriva da ga je Sonja navodno varala sa košarkašem.

Detalji razvoda Lukasa i Sonje

Kako je Lukas pisao, njihov odnos je bio jako loš zbog brojnih svađa, a sve se svodilo na zajednički život zbog ćerkice i medija. Tada su planirali i put za Ameriku, međutim, Lukas je odbijen za vizu i Sonja je odlučila da krene sama, te je odsela kod svoje drugarice u Majamiju.

– Vratila se nasmejana, sreća joj se videla na licu. Ležao sam na krevetu i igrao neku hazardersku igru… Na sreću ili na nesreću – ugledam Sonjin tablet… Uključim tablet i vidim nepotpisanu poruku, ali sa likom pošiljaoca. Sličica, na njoj neki bradonja. Poruka upućena iz Amerike – piše Lukas.

Na osnovu opisa mnogi su došli do zaključka da je reč o poznatom košarkašu koga je Lukas u knjizi krio iza pseudonima Majami, a u pitanju je slavni košarkaš Marko Jarić. Lukas je tako odlučio da Sonju dovede do pred svršen čin, pa joj je priredio neprijatnu situaciju.


Detalji razvoda Lukasa i Sonje

– Lukas već izvesno vreme sumnja da ga Sonja vara. Nikako nije mogao da utvrdi o kome je reč, sve dok mu jedno veče nije pala ideja na pamet da zameni kartice u telefonima i u Sonjino ime se dopisuje sa osobom sa kojom se ona viđa. Ostao je šokiran kada je saznao da je to Jarić – rekao je izvor jednom prilikom.

Pročitajte: Bolne reči Zorice Marković- Sin je pao u nesvest zbog šoka, strašne scene

– Kako ne bi pravio dramu pre nego što sve izađe na videlo, on je jedno veče, dok su bili na večeri u Sonjino ime poslao poruku Jariću da ga odmah pozove na telefon. Košarkaš je to i uradio, a onda je Lukas pružio Sonji telefon i rekao: Neko te zove, javi se. Ona je ostala izbezumljena i posramljena, a folker je tako shvatio da je ipak sve istina – završio je izvor za Blic.

Detalji razvoda Lukasa i Sonje

Lukas je iza sebe imao tri braka a poslednji je bio sa Sonjom koji je okončan pre četiri godine, a sa njom ima ćerku Viktoriju Vuksanović.

Još iz kategorije