Dejan Dragojević vraćen sa granice: Policija hitno reagovala

10.04.2024

15:00

By

Dejan Dragojević vraćen sa granice

Ata images

Dejan Dragojević vraćen sa granice

Bivši učesnik rijalitija Dejan Dragojević doživeo je neprijatnost na granici sa Bosnom i Hercegovinom, jer je vozio neregistrovano vozilo.

Naime, Dragojevića je policija zaustavila i nisu mu dali da pređe granicu, a razlog je neregistrovano vozilo.

Dejan Dragojević vraćen sa granice, oglasio se i otkrio sve

On je svoje dogodovštine ispričao u vlogu, koji je okačio na Jutjub.

– Toliko smo lagano krenuli Jovana i ja, ni na kraj pameti nam nije bilo da je istekla registracija pre 7 dana. Sad moram da čekam saobraćajnu policiju, tako da izgleda ništa od Sarajeva – rekao je Dejan na početku, a njegova devojka je dodala:

Dejan Dragojević vraćen sa granice

– Izgleda da ćemo u aps – navela je Dragojevićeva partnerka, ali Dejan nije očajavao.


– Jao pa to je ono kad su me pratili! Ko zna zašto je to dobro, videćemo šta će se dešavati, Ako ne može da se ide, šta da radimo – istakao je bivši zadrugar, dok je čekao na granici da vidi šta će se dalje desiti.

Pročitajte: Umro muž poznate pevačice- Skončao je gladan i sam, bez dinara na ulici

– Sad smo na granici, došla je saobraćajna policija, mlad momak, kulturan, fin. Uzimaju mi tablice, nose u policijsku stanicu. Izaći će mi u susret da idem pod rotacijom do tehničkog pregleda, nazvaće njih da vide da li mogu da me prime odmah, tako da bi trebalo da bude sve okej – objasnio je dalje Dejan, dok je Jovana dobacila: „Idemo u policiju!“.

Dejan Dragojević vraćen sa granice

Sreća ih je ipak poslužila, pa su našli rešenje kako da pređu u Bosnu i stignu do Sarajeva.

Pročitajte: Ranije nije hteo ni reč o tome- Dejan Dragojević pokazao odlazak u džamiju i kako provodi dane tokom Ramazana

– Prešli smo u Bosnu, auto je ostao u Srbiji, čekamo registraciju u ponedeljak. Sad smo iznajmili auto, i dalje idemo ka Sarajevu – saopštio je na kraju Dragojević, koji je svoj snimak nazvao „Težak put do iftara u Sarajevu, policija me vratila sa granice„.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije