Dečko Snežane Đurišić raskrinkan: Dugo skrivana tajna izašla na videlo, godinama je sve obmanjivao

28.05.2024

21:00

By

Dečko Snežane Đurišić

Bojan Vuković

Dečko Snežane Đurišić dugo je krio tajnu

Popularna pevačica Snežana Đurišić i njen emotivni partner, ugledni ginekolog Vanja Milošević interesantna su tema domaćoj javnosti otkako se saznalo da su uplovili u romansu.

Dečko Snežane Đurišić sa javnošću dugo nije želeo da podeli ovu informaciju, svi su u čudu

Dosta spekulacija bilo je o njihovoj vezi koju su započeli u zrelim godinama, a sve one koji su smatrali da će njihova ljubav biti kratkog veka, demantovali su skladnim odnosom koji uspešno prevazilazi sve izazove i trzavice.

Pričalo se i da je dečko Snežane Đurišić pevačici bio neveran, što i ne čudi budući da je poznati doktor često okružen lepim damama, pa upravo iz tog razloga prati se i analizira svaki njihov korak, dok mediji pokušavaju da doznaju svaku tajnu.

Dečko Snežane Đurišić

Upravo jedna koju je Vanja iz nepoznatih razloga krio, izašla je nedavno na videlo, a iako potpuno bezazlena, iznenadila je i začudila mnoge.

Naime, dečko Snežane Đurišić kog je čitava javnost upoznala kao Vanju, ne predstavlja se pravim imenom. Njego pravo ime zapravo je Jovan Milošević.


Pročitajte i – Snežana Đurišić prolazi kroz jeziv period, pevačica poručila – Uznemireni smo

– Snežanin partner se ne zove Vanja već Jovan. Malo ko zna da je to njegovo pravo ime jer ga već svi dugo zovu Vanja!

– Čak i njegovi prijatelji, ali i kolege ga oslovljavaju nadimkom, a ne imenom, a on se ne buni. To je malo neobično jer ispada kao da nešto krije – ispričao je dobro upućeni izvor za “Alo”.

Dečko Snežane Đurišić

Snežana ĐurišićAntonio Ahel/ATAImages.

Budući da dečko Snežane Đurišić voli da ga oslovljavaju nadimkom, a ne imenom, ona je ispoštovala tu njegovu odluku, učestvujući tako sa njim u maloj i bezazlenoj tajni vezanoj za njegovo ime.

– Tačno je da je moje pravo ime Jovan, a nadimak mi je Vanja od detinjstva. Jedino me majka zove imenom kada je ljuta na mene, a svi ostali nadimkom – potvrdio je doktor Milošević jednom prilikom za pomenuti list.

IZVOR: Starmagazin/Alo

SLIKE: Antonio Ahel/ATAImages.

Još iz kategorije