Javnost u neverici: Nataša Bekvalac traži muža na Tinderu, evo koje uslove mora da ispuni

20.03.2023

13:00

By

dečko nataše bekvalac

Dečko Nataše Bekvalac misterija je za javnost

Nataša Bekvalac sinonim je za ženu čija lepota može da zavrti pamet svakom muškarcu. Ipak, posle traumatičnih iskustava pop zvezda poslednjih godina uživa u singl statusu. Njeni izbori često nisu bili pravi, ali su joj, kako sama ističe doneli neprocenjivo iskustvo.

Dečko Nataše Bekvalac traži se na Tinderu?

Naime, lepa Novosađanka provela je nekoliko dana sa ćerkama u Parizu. Gostujući u emisiji „Prvi red“ ona je otkrila da li postoji muškarac koji bi mogao da ponese titulu „novi dečko Nataše Bekvalac”, ali i kako je završila na popularnoj aplikaciji za upoznavanje.

Pročitajte: Ljubav je pobedila! Nataša Bekvalac sve priznala – Vratila sam mu se posle 15 godina FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

– Kod mene je bukvalno mrtvo more. Volela bih da vam se pohvalim nekim dečkom, ali ništa ni na vidiku. Ima sjajnih muškaraca zaista, ali mislim da sam ja već pet godina u jednoj fazi rasta i gde jako poštujem sebe. U roditeljstvu sam sama i ta uloga mi je najvažnija. To je energija koja te poprilično obuzima i maksimalno sam posvećena poslu. Tako da ljubav mora da bude baš magična, da bih mogla je prihvatim – kaže Nataša, pa otkriva kako je pokušala da napravi nalog na Tinderu:

– Tokom puta u Makedoniju, gde smo imali mnogo nastupa, videla sam da dečaci iz mog benda to rade, pa sam želela da otvorim i ja, ali su me jako brzo izbacili sa aplikacije jer nisam znala da odgovorim na neka sigurnosna pitanja – kroz smeh je objasnila.

Pročitajte: Rekla je da – Nataša Bekvalac zaprošena, pevačica podelila lepe vesti FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Podsećanja radi, Nataša Bekvalac uveliko radi na novom albumu koji će uskoro ugledati svetlost dana.


– Radim svakodnevno na njemu. Sve pesme su skoro završene i jako sam ponosna na njega – zaključila je pevačica u emisiji „Prvi red“ na televiziji K1.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije