Ćerka Suzane Mančić se udala za dve decenije starijeg Amerikanca: Majku nije zvala

04.05.2024

14:05

By

Ćerka Suzane Mančić se udala

ATA IMAGES

Antonio Ahel/ATAImages

Ćerka Suzane Mančić se udala

Starija ćerka Teodora Kunić, voditeljke Suzane Mančić, tajno se udala u Las Vegasu za 20 godina starijeg biznismena, ali se nakon nekog vremena i razvela.

Ćerka Suzane Mančić se udala za dve decenije starijeg Amerikanca

Suzanina ćerka i njen tadašnji izabranik su iznenada izgovorili sudbonosno „da“, a Suzanu nisu obavestili o tome.

Ćerka Suzane Mančić se udala

Kako se pričalo, Mančićeva je tek nakon završene ceremonije u Las Vegasu saznala da joj se ćerka udala, zbog čega je bila u šoku.

Pročitajte: Pohvalila se novim izgledom- Suzana Mančić operisala očne kapke pa iznenadila sve

– Suzani je bilo žao što nije bila na venčanju ćerke, a posebno joj je bilo krivo što uopšte nije znala da će se Teodora udati. Međutim, ona joj je objasnila da su njih dvoje naprasno odlučili da se venčaju u Americi i da će organizovati veliku svadbu u Beogradu – rekao je izvor blizak voditeljki tada.

Brak Suzanine ćerke sa imućnim Amerikancem nije potrajao, pa su se ubrzo razveli, a navodno razlog rastanka su bile sve češće nesuglasice među njima.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Podsećanja radi, Suzana je nedavno operisala je očne kapke, a sada je pokazala i kako izgleda nakon intervencije.

Nekadašnja „Loto“ devojka objavila je dve nove fotografije na svom Instagram profilu na kojima je vidno da izgleda podmlađeno.

Pročitajte: Suzana Mančić pokazala umeće svoje bake- Bez ovoga ne može da se zamisli nedeljni ručak

– Samo vedro i veselo, zadržite radni elan još samo malo. Sutra počine vikend. Lep dan želim – napisala je ona ispod fotografije.

Voditeljka je nedavno priznala da vodi računa o ishrani.

– Jutro uvek započinjem toplom limunadom i kesicom suplemenata koji imaju sve neophodne minerale i vitamine. Isto pijem i za ručak. Večera dođe kao nagrada: puna činija miksa zelene salate, komad ribe ili biftek – govorila je Suzana.

Suzana je nedavno otišla u penziju. Ona je sada pričala o svojim primanjima i iznenandila sve.

Ćerka Suzane Mančić se udala

– Trebalo je da dostavim dosta dokumenata jer sam čitavog života sama uplaćivala doprinose. Bilo je potrebno juriti po brojnim opštinama i tražiti dokaze o plaćenim obavezama, Ipak, sve se završilo za nekoliko meseci. Penzija nije velika, takoreći je minimalna, ali iskreno, nisam ni očekivala više – ispričala je voditeljka, a onda je nastavila.

Još iz kategorije