Ćerka Goce Božinovske tvrdi da je ostavljena kao beba: Evo šta na sve to kažu poznati roditelji

06.05.2024

13:11

By

Ćerka Goce Božinovske

Printscreen

Jelena Vučković

Ćerka Goce Božinovske iz prvog braka iznela potresne detalje iz detinjstva

Ćerka Goce Božinovske iz prvog braka, pevačica Jelena Vučković u najnovijem intervjuu za Grand otkrila je do sada nepoznate detalje iz svog detinjstva i čitavu naciju ostavila u suzama.

Ćerka Goce Božinovske iz prvog braka progovorila o teškom detinjstvu i odrastanju bez roditelja

Naime, kako je priznala, Jelena je kao beba od tri meseca ostavljena kod bake, Gocine majke, te roditelje koji su zasnovali nove porodice mesecima nije viđala.

Ćerka Goce Božinovske

Jelena VučkovićPrintscreen

 

Ćerka Goce Božinovske iz prvog braka sa poznatim kompozitorom Radetom Vučkovićem istakla je da majkom smatra svoju baku koja nažalost više nije među živima, da ju je ona branila onda kada joj je kao detetu zaštita bila potrebna i da joj mnogo nedostaje.

Pročitajte i – Godinama ga krije – Sin Zorice Brunclik pred očima javnosti, neverovatno je koliko liči na svoju majku

– Baka mi mnogo nedostaje, ona je mene od tri meseca podigla, nisam živela sa svojim roditeljima, od 15. godine sam se preselila u Beograd. Teško mi je da pričam o njoj, ona mi je bila sve. Kad je ona umrla u meni je nestalo sve. Napravila je od mene čoveka. Ko zna šta bi bilo sa mnom, ona je bila jedina u mom životu. Naravno bili su i mama i tata, tu, ali mama je bila mnogo mlada, putovala je u to vreme, ja joj ne zameram – rekla je Jelena i dodala da nimalo nije bilo lako odrastati u takvim okolnostima:


Pročitajte i – Rada Manojlović u suzama zbog smrti – Morala sam u žalosti da pevam da zaradim za pomen

– To je ostavilo veliki trag, ali kako godine prolaze, kako sam ja i starija, imam svoj život, svoju porodicu, dom, izgradila sam neku svoju ličnost. Oprostila ljudima. Neke stvari duboko u sebi čuvam. Teško detinjstvo me je naučilo time da mogu da prepoznam kad je nešto dobro i kad je nešto loše, imam to u sebi. Vremenom sam ojačala. Slaba sam na malu decu, jer sam ja tako odrastala tako me baka učila, uvek prepoznam tu neku napuštenu, tužnu decu, uvek pomognem. Vidim tu malu mene, koja je imala dosta i loših trenutaka i lepih sa bakom. Ali imala sam ja dosta traumatičnih iskustava, mogu roman da napišem – rekla je u Grand emisiji ćerka Goce Božinovske iz prvog braka.

Ćerka Goce Božinovske

Goca Božinovska

Nakon ovog Jeleninog intervjua javnost je ostala u šoku i neverici, te su osude na račun roditelja samo pljuštale.

– Jeste dirljivo, ali to je istinito. To je u početku bilo, posle se sve stabilizovalo. Nju je pogodila ta tema, pa je zato tako reagovala – rekao je za domaće medije Jelenin otac Rade, a sada se oglasila i popularna pevačica:

Ćerka Goce Božinovske

Rade Vučković

– Trenutno sam u gostima na slavi. Nije istina, Jelena je samo emotivna i prisetila se detinjstva i bake, to je normalno. Baku je mnogo volela. Ne, nije istina. Hvala vam najlepše – ljubazno je rekla Goca Božinovska za Kurir.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: BOJAN VUKOVIĆ/PRINTSCREEN

Još iz kategorije