FIlip Car objavio video sa Aleksandrom: Budući mama i tata zagrljeni u zanosnom poljupcu

25.03.2024

20:03

By

Porodila se Aleksandra Nikolić

Antonio Ahel/ATAImages

Car i Aleksandra su se pomirili i to je sada sasvim jasno

Aleksandra Nikolić i Filip Car broje sitno do rođenja njihove ćerke čije ime još uvek ne žele da otkriju javnosti, a kako su i sami ranije govorili o njemu su još odavno razmišljali. Ipak, kako su bili u svađi, nije bilo negde ni za očekivati da će se dogovarati i dalje polemisati oko imena, ali sada je sve moguće jer Car i Aleksandra su se pomirili.

Car i Aleksandra su se pomirili i objavili isti snimak

Ovih dana, baš malo pred Aleksandrin porođaj, sve su češće objave o tome da su Car i Aleksandra u veoma dobrim odnosima, a to su sada i oboje pokazali podelivši isti snimak na društvenim mrežama.

Naime, prvo je Filip Car objavio snimak njega i Aleksandre kako se grle i ljube uz komentar:

Car i Aleksandra su se pomirili

Aleksandra Nikolić i Filip Carinstagram

– Kad pregled dobro prođe.

Malo posle i Aleksandra je objavila isti snimak koji jeste nastao ranije ali očigledno oslikava njihov sadašnji odnos jer su ga oboje objavili.


U svakom slučaju Car i Aleksandra su se pomirili i to je jedna veoma lepa vest jer e njihova naslednica rasti u harmoničnom porodičnom odnosu.

Pročitajte i: Razvodi se Đanijev sin, snajka presekla: Slađa se oglasila i otkrila detalje

Podsetimo, Aleksandra je jedan period živela kod Filipa u Crikvenici a onda se naprasno odselila i vratila u Beograd odakle se redovno oglašavala.

Car i Aleksandra su se pomirili

U jednom trenutku potvrdila je da ona i Filip nisu više zajedno, čak je obrisala i sve njihove zajedničke fotografije dok Car to nijednog trenutka nije uradio.

Pročitajte i: Došao je i taj dan: Radost u domu Aleksandre i Filipa, ne mogu da sakriju emocije

Očigledno je bilo da je Aleksandra ta koja se naljutila i nije želela da ima komunikaciju sa Filipo, međutim, sada se sve promenilo i ponovo su u dobrim odnosima što su sada još jednom pokazali.

Još iz kategorije