Pevačica je zatekla muža sa drugom ženom u krevetu: To nikada neću moći da zaboravim

06.02.2024

15:15

By

Cakana zatekla muža sa drugom ženom

Bojan Vuković

Cakana

Cakana zatekla muža sa drugom ženom u krevetu i to neće moći da zaboravi

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana sa suprugom Nebojšom Negićem je dugi niz godina u skladnom braku međutim dogodila se i jedna neprijatna situacija kada je Cakana zatekla muža sa drugom ženom o čemu pevačica i danas priča.

Cakana zatekla muža sa drugom ženom, a sve je zapravo bila šala

Kako je i sama Cakana ranije pričala u njihovom odnosu oduvek je postojala doza ljubomore, a ona je čak u nekoliko navrata i sumnjala, ali onda se dogodilo to da ga je uhvatila u krevetu sa drugom ženom, a što je zapravo bila nesalana šala.

– Glupo je praviti od sebe nešto što nisi. Stvari se nazivaju pravim imenom i onda vam je sve u životu jednostavno. Govorim o istini, kažem gde sam bio tog dana, s kim sam se video, jer u slučaju da ona nešto sazna, a saznaće jer je takva priroda škorpije, moraću da objašnjavam nešto, a nema potrebe – rekao je Nebojša.

– Ono što ne znam, to me ne boli! – rekla je ranije pevačica kada se prisetila i skirvene kamere kada je zapravo Cakana zatekla muža sa drugom ženom.

PROČITAJTE I: U spavaćoj sobi sam ih zatekla gole – Pevačica je rekla mužu da putuje, a onda ga je uhvatila u prevari

Ona je istakla da taj trenutak ne može da zaboravi.


– Sećam se toga, mada, Nebojša je, kada su mi pripremali skrivenu kameru, rekao da ću ja sve to provaliti, međutim, nisam. Ali kada se ta emisija završila bila sam toliko ljuta, izložio me je stresu. Mogla sam i njega i nju da napadnem – rekla je Cakana u emisiji „Zvezde Granda specijal“ i dodala:

– Moj osećaj tada, tog trenutka… Neću zaboraviti. Poverovala sam u priču. Ja sam bila u šoku bukvalno. On je izašao iz sobe demoliran i onda sam reagovala kako sam reagovala.

Još iz kategorije