Brak Katarine Grujić i Marka Gobeljića na klimavim nogama, ona priznala: Teško je…

08.04.2024

13:00

By

Brak Katarine Grujić i Marka Gobeljića

Ata images

Brak Katarine Grujić i Marka Gobeljića se često komentariše u medijima

Poznata pevačica Katarina Grujić već neko vreme uživa u srećnom braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem sa kojim je dobila ćerkicu, a sad je ekskluzivno za Grand progovorila o njihovoj ljubavi, ali i teškom životu zbog razdvojenosti.

Brak Katarine Grujić i Marka Gobeljića se često komentariše u medijima, pevačica se oglasila

Dok je Marko posvećen svojoj fudbalskoj karijeri u inostranstvu, Katarina je zauzeta nastupima širom Srbije, te je ova dinamika dovela do trenutnog razdvajanja bračnog para.

Ona je za Grand priznala da joj je bilo jako teško kada se Marko preselio u Grčku, budući da se pre toga nisu razdvajali i svaki momenat su koristili da budu zajedno.

Pročitajte: Izgleda bolje nego ikada- Saša Popović napravio ogromnu promenu, žene lude za njim

–On se u septembru preselio u Atinu i bilo je jako teško u početku. Ja zbog svojih poslovnih obaveza i Katje nisam mogla da pređem tog trenutka. Mislila sam da će posle Nove godine biti manje posla, međutim, izbacila sam pesmu i krenulo je još više posla – rekla je Katarina za Grand, pa nastavila:

Brak Katarine Grujić i Marka Gobeljića

–Teško je, jer od trenutka kada smo počeli zabavljanje, verili se, venčali, nismo se odvajali uopšte. On je vikendima u karantinu, ja vikendima radim i to je to, svih ostalih dana smo zajedno i živimo zajedno. Ali sad odvojeni skroz i da ja odem jednom u mesec dana, mnogo je malo i velika je promena i za mene i za njega. Uvek kažem, mladi smo, zdravi smo, pravi smo. Znamo zašto sve ovo radimo, za budućnost našeg deteta, nas i bićemo mi ponovo zajedno.


Pročitajte: Spakovala kofere i otišla iz stana- Kaća Grujić donela drastičnu odluku, Gobeljić ostao sam sa ćerkom

Katarina ističe važnost podrške koju dobija, ne samo od svojih, već i od od roditelja svog supruga, Marka Gobeljića.

Brak Katarine Grujić i Marka Gobeljića

-Mislim da je danas malo drugačije vreme i mislim da uz dobru organizaciju možemo sve da ostvarimo. Ja imam dadilju koja mi pomaže, moji roditelji, a pomažu i Markovi roditelji koji dolaze iz Kraljeva svake nedelje. To su u pitanju vikendi kada radim, a radnim danima sam ja sa njom i skroz sam promenila svoj život – objasnila je pevačica.

Još iz kategorije