Katarina Grujić priključena na aparate: Ugroženo joj zdravlje, objavila fotografiju iz bolnice

15.01.2024

19:01

By

Katarina Grujić u bolnici

Ata images

Katarina Grujić u bolnici

Pevačica Katarina Grujić oglasila se na društvenoj mreži instagram i zabrinula fanove. Kako je sama objavila Katarina Grujić u bolnici prima infuziju i priključena je na aparate.

Katarina Grujić u bolnici priključena na aparate

Pevačica je danas u toku dana sve zabrinula svojom najnovijom objavom na društvenim mrežama jer se na fotografiji jasno vidi kako prima infuziju i priključena je na aparat za inhaliranje te se može zaključiti i da joj je zdravlje ugroženo.

Katarina nije napisala uz fotografiju šta joj je teačno ali je jasno da njeno zdravstveno stanje nije najbolje te da je morala da se obrati lekarima za pomoć pa da je upravo zbog toga Katarina Grujić u bolnici.

Katarina Gurjić u bolnici

Vrlo je moguće da se Katarina razbolela jer trenutno kako ističu lekari vlada veliki broj virusa koji ne prolaze tako lako već su za njih potrebne i inahalcije, a neretko dođe i do bakterijskih upala, pa onda moraju da se uključe i anitbiotici.

Zašto je Katarina primala infuziju takođe još uvek nije poznato, ali moguće i da je samo dobila koktel vitamina kako bi se što pre oporavila.


Katarina je uz objavu samo kratko napisala: „Moj spas“, a mnogi njeni fanovi su se zabrinuli za njeno zdravstveno stanje.

PROČITAJTE I: Majka Teodore Džehverović o stanju ćerke: Život nam se okrenuo za 10 minuta

Inače, kao što je poznato, Katarina Grujić poslednje vreme provodi bez suprga Marka Gobeljića koji je zbog angažmana morao da se preseli na neko vreme u Atinu.

Katarina je poslednjih dana prema pisanju medija boravila u engleskoj prestonici, pa je moguće da joj je i od putovanja i promene sredine došlo do pada imuniteta.

Katarina Grujić u bolnici

Inače, Katarina vreme provodi uglavnom sa svojom mezimicom, dok čekaju da im se tata pridruži kako bi porodica ponovo bila zajedno na okupu.

U svakom slučaju verujemo da će trenutna situacija u kojoj se pevačica našla veoma brzo proći pa će moći da se vrati svakodnevnim aktivnostima i da uživa najviše u šetnjama i igri sa svojom ćerkom Katjom.

Još iz kategorije