Da li je moguće da se ovako ponašaju? Čeda i Jelena Jovanović uslikani posle dužeg vremena, ovo je pravo stanje u njihovom braku

08.05.2024

16:05

By

Brak Čedomira i Jelene Jovanović

Brak Čedomira i Jelene Jovanović pod budnim je okom javnosti

Otkako se pojavio na političkoj sceni Srbije, Čedomir Jovanović izaziva ogromno interesovanje javnosti, oduvek je pripadao grupi najpoželjnjih političara, a pre više od dve decenije njegovo srce ukrala je lepa Jelena, ćerka uglednog beogradskog pedijatra.

Brak Čedomira i Jelene Jovanović traje više od dve decenije i uspešno prevazilazi sve izazove i probleme

Brak Čedomira i Jelene Jovanović ozvaničen je davne 2003. godine i otada je pod budnim okom javniosti, a kao kruna velike ljubavi na svet je došlo čak četvoro naslednika veoma neobičnih imena – Jana Hart, Zora Fejt, Anđelija Fej i Mihajlo Lajf.

Brak Čedomira i Jelene Jovanović

Čeda Jovanović sa porodicomInstagram

Dok političar, kako u javnim nastupima tako i u svojim objavama neretko koristi priliku da istakne koliko voli i poštuje majku svoje dece kojoj je neizmerno zahvalan za sve godine koje su proveli zajednone i ne libi se da pokaže da mu je upravo porodica najjači vetar u leđa, Jelena uprkos pozivu svog supruga koji sa sobom nosi određeni stil života i neprestano medijsko eksponiranje, radije bira život van fokusa javnosti.

Pročitajte i – Sve je jasno – Toni Bijelić odmah reagovao na informacije o pomirenju sa Draganom

Nije se često supruga Čede Jovanovića pojavljivala sa političarem na događajima i očito joj je više prijalo da ostane kod kuće i vodi brigu o naslednicima, međutim Jelena je sada na društvenim mrežama podelila interesantnu objavu i svima jasno pokazala kakav je zapravo njihov odnos.

Brak Čedomira i Jelene Jovanović

Čeda Jovanović sa ženomInstagram


Vidno raspoloženi, nasmejani i po svemu sudeći zaljubljeni kao prvog dana, supružnici su se opustili na jednoj proslavi i pred svima razmenjivali nežne zagrljaje, pa je samim tim brak Čedomira i Jelene Jovanović postao glavna tema komentara na društvenim mrežama.

Brak Čedomira i Jelene Jovanović

Čeda Jovanović sa ženomInstagram

Iako se u medijima često spekulisalo o njihovom navodno turboletnom odnosu, a bilo je čak i priče i da su se fizički sukobili i da je došlo do tuče, Čeda i Jelena očigledno uspešno prevazilaze sve probleme, a mnogi su složni u mišljenju da su zaista skladan par, te da deluju zaljubljenije nego ikad.

IZVOR: Starmagazin

Još iz kategorije