Slavica Ćukteraš na ivici suza zbog starateljstva: Nije normalno, majka se ne pita ništa

08.04.2024

10:04

By

Borba Slavice Ćukteraš za ćerku

Borba Slavice Ćukteraš za ćerku se nastavlja

Pevačica Slavica Ćukteraš iz braka sa fudbalerom Vladom Avramovim ima ćerkicu. Oni vode nakon razvoda borbu za starateljstvo, a Ćukterašova se prvi put oglasila o tome.

– Ja mislim da je normalno da negde dete bude uz mamu. Nije normalno da se dete odvede iz zemlje i da bude van zemlje, gde se mama ne pita ništa! – rekla je Slavica za domaće medije na ivici suza.

Borba Slavice Ćukteraš za ćerku se nastavlja, pevačica otkrila detalje

– Mislila sam da ću jednog momenta totalno da se slomim i fizički i psihički i emotivno – dodala je pevačica.

– Kad me nazove nepodobnom mamom, ima pravo da to radi! Ima pravo svako svašta da traži. To me je, naravno, u prvom segmentu pogađalo. Iskažem sve kroz suze – navela je Slavica.

Borba Slavice Ćukteraš za ćerku

Podsetimo, Vlada je na sudu tvrdio da je pevačica nemarna majka, te da želi da dobije starateljstvo nad ćerkicom, koju su dobili pre sedam godina, dok su bili u braku.


– Prolazim kroz pravu torturu, pokušava na sve moguće načine da mi oduzme starateljstvo i da me predstavi kao nepodobnu majku. Ja ne želim da mi oduzme neko dete i odvede u inostranstvo – rekla je Slavica Ćukteraš jednom prilikom.

Pročitajte: Izgleda bolje nego ikada- Saša Popović napravio ogromnu promenu, žene lude za njim

Slavica je Vladu, kao što je poznato letos prijavila policiji. On joj je navodno slao preteće poruke, a kako je pevačica tvrdila od Avramova je doživela psihičko nasilje. Ona to navodno nije prijavila policiji jer nije želela da to bude u javnosti upravo zbog posla kojim se bavi.

Podsećanja radi, prema nezvaničnim informacijama, tužilac je okarakterisao ovo delo kao krivično delo nasilje u porodici. Vladi je tada određena mera zabrane prilaska od 48 sati, bez zadržavanja.

Slavica o pomenutoj prijavi nije želela da priča za medije, dok su iz Vladinog advokatskog tima letos izdali saopštenje sledećeg sadržaja:

Pročitajte: Žika Jakšić ogolio dušu- Sa Dajanom sam hteo razvod, Slavica Ćukteraš je prava ljubav

– U prostorije PU Novi Sad pristupio je sa svojim advokatom dobrovoljno u subotu 24.06.2023. godine, te dao izjavu povodom podnete prijave i ujedno prijavio bivšu suprugu za upućene mu pretnje i ucene. U ovom trenutku nikakav krivični postupak protiv Avramov Vlade nije pokrenut.

Borba Slavice Ćukteraš za ćerku

– Takođe, navodna žrtva Slavica Avramov nije dostavila policiji nikakve poruke koje su preteće i uvredljive, niti poruke u kom joj Avramov Vlada preti da će joj oduzeti dete. Avramov Slavici su dana 24.06.2023. godine od strane PU Novi Sad, a po prijavi Avramov Vlade, izrečene hitne mere zabrane da kontaktira i prilazi žrtvi nasilja Avramov Vladi u trajanju od 48h, koje mere su produžene od strane Osnovnog suda u Novom Sadu dana 26.06.2023. godine u trajanju od 30 dana – navodi se u saopštenju.

Još iz kategorije