Slavici Ćukteraš bivši muž hoće da oduzme starateljstvo nad ćerkom: Pevačica se prvi put oglasila

23.03.2024

21:00

By

Slavica Ćukteraš se bori za starateljstvo

Slavica Ćukteraš se bori za starateljstvo nad ćerkom

Pevačica Slavića Ćukteraš i njen bivši suprug Vlada Avramov trenutno su u sudskom procesu zbog starateljstva nad ćerkom koju su dobili pre sedam godina dok su bili u braku.

Slavica Ćukteraš se bori za starateljstvo, sa bivšim mužem na sudu

Slavica Ćukteraš se bori za starateljstvo sa bivšim mužem na sudu, a kako Blic saznaje, Avramov tvrdi da je pevačica „nemarna majka“, te je odlučio da svoje tvrdnje iznese i na sudu.

– Prolazim kroz pravu torturu, pokušava na sve moguće načine da mi oduzme starateljstvo i da me predstavi kao nepodobnu majku. Ja ne želim da mi oduzme neko dete i odvede u inostranstvo – rekla je Slavica Ćukteraš za pomenuti medij.

Pročitajte i: Razvodi se Đanijev sin, snajka presekla: Slađa se oglasila i otkrila detalje

Slavica je Vladu, kao što je poznato letos prijavila policiji. On joj je navodno slao preteće poruke, a kako je pevačica tvrdila od Avramova je doživela psihičko nasilje. Ona to navodno nije prijavila policiji jer nije želela da to bude u javnosti upravo zbog posla kojim se bavi.

Slavica Ćukteraš se bori za starateljstvo

Prema nezvaničnim informacijama, kako piše pomenuti medij, tužilac je okarakterisao ovo delo kao krivično delo nasilje u porodici. Vladi je tada određena mera zabrane prilaska od 48 sati, bez zadržavanja.


Pročitajte i: Novi potresi nakon razvoda: Slavica bivšeg muža prijavila policiji, uradio je nešto sramno

Slavica o pomenutoj prijavi nije želela da priča za medije, dok su iz Vladinog advokatskog tima letos izdali saopštenje sledećeg sadržaja:

– U prostorije PU Novi Sad pristupio je sa svojim advokatom dobrovoljno u subotu 24.06.2023. godine, te dao izjavu povodom podnete prijave i ujedno prijavio bivšu suprugu za upućene mu pretnje i ucene. U ovom trenutku nikakav krivični postupak protiv Avramov Vlade nije pokrenut.

– Takođe, navodna žrtva Slavica Avramov nije dostavila policiji nikakve poruke koje su preteće i uvredljive, niti poruke u kom joj Avramov Vlada preti da će joj oduzeti dete. Avramov Slavici su dana 24.06.2023. godine od strane PU Novi Sad, a po prijavi Avramov Vlade, izrečene hitne mere zabrane da kontaktira i prilazi žrtvi nasilja Avramov Vladi u trajanju od 48h, koje mere su produžene od strane Osnovnog suda u Novom Sadu dana 26.06.2023. godine u trajanju od 30 dana – navodi se u saopštenju.

IZVOR: Blic

Još iz kategorije