Mora na psihijatriju, vodi se kao pokušaj samoubistva: Pevač se oglasio – Vraćali su me u život

12.03.2024

21:03

By

Bojan Tomović hospitalizovan

PRINTSCREEN

Bojan Tomović hospitalizovan, vraćali ga u život

Pevač Bojan Tomović hospitalizovan je jer je pio alkohol uz lekove za bipolarni poremećaj što je dovelo do opasnog stanja zbog čega su Bojana Tomovića vraćali u život lekari.

Bojan Tomović hospitalizovan jer je uz lekove pio alkohol

– Za 8. mart sam uz tamburaše pevao u jednom somborskom restoranu i toliko sam se napio, uprkos blokatoru koji imam protiv alkoholizma, da me je Hitna pomoć jedva povratila. Bukvalno sam se otrovao esperalom, rakijom i lekovima za „bipolar“ i bolove, da su me adrenalinom vraćali u život – rekao je pevač.

– Sad opet moram na psihijatriju, jer zbog moje primarne dijagnoze, bipolarnog poremećaja, ovo se vodi kao pokušaj samoubistva, iako zaista nisam to hteo. Ponela me je atmosfera, malo više popio i zamalo „ćao“ – rekao je Bojan Tomović za „Republiku“, a sada se ponovo oglasio o nezgodi.

Bojana Tomovića vraćali u život

– Poruka za sve koji su na bilo kakvim lekovima: „Zaboravite alkohol“. Eto, bar neka pouka iz ovoga – naveo je Bojan Tomović.

Podsetimo, Bojan Tomović je ranije otkrio da boluje od bipolarnog poremećaja, a nakon što je to obelodanio u javnost, kako je pričao, mnogi su mu okrenuli leđa.


– Ja sam zabranjen svuda od 2013. godine. Moje pesme se i danas pevaju, mlađe kolege me zovu da pitaju da li mogu da rade kavere jer sam ja pisao sve te pesme – rekao je Bojan ranije pa progovorio o bivšoj ženi i priznao da se svesno odrekao roditeljstva zbog bolesti:

Pročitajte i: Mislim da ćete već danas dobiti otkaz: Voditeljka u šoku posle reči gošće

Već 11 godina se lečim od bipolarnog poremećaja, ona je išla sa mnom na te terapije, jednom je pitala da li bi naša deca nasledila bipolaran poremećaj, oni su rekli da, iako je majka skroz zdrava. Tako da sam se ja svesno tada odrekao roditeljstva. To je mene tada zabolelo, pre pet godina je to bilo.

– Bolje je da budem dobar striko i ujak nego neodgovoran otac. Kada je negativna faza, ja ne mogu iz kreveta da ustanem i ne možeš ni do toaleta da odeš, samo se zamračiš u sobi. Isto tako imam euforiju u pet ujutru, spremam kinesku hranu, pustim muziku i bude mi ludo. Moja bivša žena je jedno fino čeljade, ja sam njoj rekao kada smo se razvodili da će mi za par meseci biti zahvalna – istakao je Bojan ranije.

Još iz kategorije