Bivši muž besan na Daru: Nikada neću biti sa tobom, napravila si mi problem sa devojkom

13.04.2024

14:04

By

Bivši muž besan na Daru Bubamaru

Antonio Ahel/ATAImages

Bivši muž besan na Daru Bubamaru

Dara Bubamara otkrila je da nema dečka već neko vreme i da postoji šansa da se nekada pomiri sa bivšim suprugom Milanom Kesićem sa kojim ima sina Kostu.

Bivši muž besan na Daru Bubamaru zbog drugih devojaka

Kako je i sama rekla, ne zna se šta nosi dan, te da je ona sa bivšim u super odnosima.

Kako smo saznali, Milan je burno reagovao na ovaj Darin odgovor, jer on više od godinu dana ima devojku sa kojom živi na relaciji Novi Sad-Pariz i sada ima problem da joj objasni da se pevačica samo šalila.

Bivši muž besan na Daru Bubamaru

– Milan je imao problem sa devojkom sa kojom već godinu dana živi. Ona ga je napala da nešto krije od nje i da sigurno želi da se miri sa Darom, te ako bi ona odlučila da mu se vrati njih dvoje bi opet bili zajedno. Milan joj je objašnjavao da se Dara našalila, te da je i sama rekla da voli piletinu i da se oni nikad pomiriti u emotivnom smislu neće, jer jedno na drugo gledaju potpuno drugačije.

Pročitajte: Bezobrazno skupa stvar- Dara Bubamara od 20 godina mlađeg dečka dobila poklon

– Nije vredelo, devojka je baš bila ljuta i poljuljalo joj se poverenje. Govorila je Milanu da Dara ne bi tako rekla da joj on nije stavio do znanja da za pomirenje postoji šansa”, priča nam izvor blizak Darinom bivšem mužu i dodaje:


Bivši muž besan na Daru Bubamaru

– Kesić je na kraju zvao Daru i rekao joj da ne treba tako da se šali, te da mu je napravila problem u vezi. Dara je bila u šoku, nije joj bilo jasno šta je tačno uradila, pa je rekal Milanu da da telefon devojci da njih dve popričaju.

Pročitajte: Dara Bubamara ponovo srećno zaljubljena- Evo ko je pevačicin novi dečko

– Tada joj je Dara rekal da ne brine i da ona voli Milana kao prijatelja i oca njenog sina, te da joj ona nije opasnost i da ne treba da vileni. Tek tada je ova spustila loptu- kaže nam izvor blizak Milanu.

Još iz kategorije