Bezobrazno skupa stvar: Dara Bubamara od 20 godina mlađeg dečka dobila poklon

12.02.2024

21:02

By

dečko Dare Bubamare

B. VUKOVIĆ

Dara Bubamara

Novi dečko Dare Bubamare mogao bi da postane dve decenije mlađi momak

Dara Bubamara se kako pišu domaći mediji pohvalila skupocenim poklonom koji je dobila od za sada javnosti nepoznatog muškarca koji bi s obzirom na način udvaranja možda mogao da postane novi dečko Dare Bubamare.

Da li će on biti novi dečko Dare Bubamare

Kako prenose mediji Dara je navodno od jednog dečka koji je dve decenije mlađi od pevačice dobila sat marke „roleks“, a luksuznim časovnikom pohvalila se putem „priče“ u sklopu Vocap platforme kojoj, kako navode, samo nekolicina njenih bliskih prijatelja ima pristup.

– Daru taj dečko ganja već neko vreme. Znaju ga svi po gradu, zgodan je i lep, pravi alfa-mužjak! Iz Vojvodine je i jeste tatin sin, ali ima i svoj uspešan biznis. Njemu taj „roleks“ od tridesetak hiljada evra ne znači mnogo, ima on love koliko hoćeš, ali zna da Dara nosi skupu garderobu, oduvek vozi besne autobomile i voli dobre satove, pa je odrešio kesu – kaže Darina bliska prijateljica.

PROČITAJTE I: Više ništa ne krije: Džejla Ramović se oglasila nakon natpisa da ima devojku

– Čudno mi je da je ona to uopšte objavila jer u poslednje vreme ne voli da se toliko priča o njenom privatnom životu i krije ga kao zmija noge – priča Darina bliska prijateljica pa dodaje:

dečko Dare Bubamare

– Odlepio je mali! Slao joj je i cveće nakon svirki, svaki put po 101 ružu. Njoj se on dopao, kaže da je njen tip, brz, urban, istetoviran i napucan. Svi iz Darinog okruženja navijaju da njih dvoje budu zajedno, a da li će Dara da poklekne, ostaje da vidimo – završava drugarica za Informer.


PROČITAJTE I: Bivši muž napao Bubamaru zbog sina: Ovo nikako nije smela da uradi

Podsetimo, Dara je nedavno napravila pauzu kada je otišla na odmor, a ovo se očigledno sve dogodilo kada se pevačica vratila sa istog.

– Dragi moji, želim da vas obavestim da ću tokom januara i februara napraviti koncertnu pauzu. Trenutno sam posevćena završavanju novih pesama i novih projekata, a posle toga idem na zasluženi odmor – napisala je Dara u objavi na Instagramu, a kada se vrati sa pauze verujemo da će se i sama oglasiti ovim povodom, a možda i pokazati poklon.

IZVOR: Informer

SLIKE: Star

Još iz kategorije