Bivša supruga Nenada Aleksića Ša napustila Srbiju: Komentari na mrežama ne prestaju

03.05.2024

20:00

By

Bivša supruga Nenada Aleksića Ša napustila Srbiju

Bivša supruga Nenada Aleksića Ša napustila Srbiju

Bivša supruga Nenada Aleksića Ša nedavno je otputovala za Crnu Goru, a slika koju je podelila na Instagramu izazvala je pravu buru.

Ivana je pozirala u Perastu, demonstrirajući svoju vitku figuru i izvajano telo. Brzo su se nizali komentari o njenom fizičkom izgledu.

Bivša supruga Nenada Aleksića Ša napustila Srbiju, otišla u Crnu Goru

„Kako se ova žena spasila bede i sada je kao milion dolara. Život te pogledao… Punim plućima ide dalje“, samo su neki kod komentara.

Jedino što je bilo poznato jeste da je u vezi sa bivšom suprugom Nenadom Aleksića Ša, Ivanom bio Vladimir Tomović.

Bivša supruga Nenada Aleksića Ša napustila Srbiju

Ipak, izgleda da Ivana i Vladimir više nisu zajedno što je, jer joj je poželeo sve najbolje u daljem životu u jednom od svojih novijih intervjua.


– Nisam se dugo video sa Ivanom, o njoj mislim sve najbolje, jednu ružnu reč za tu ženu nemam da kažem i to je to –rekao je on.

Pročitajte: Teških godinu dana, deco naša- Oglasio se Andrija Milošević tužnom porukom

– Kada su rijalitiji u pitanju postoji samo jedan uslov, a to je novac. Novac unapred, novac u mojoj kući, tako da ja dok ne dobijem novac unapred i da bude u mojoj kući ne zanima me rijaliti. Nisam spreman mentalno za rijaliti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana (@_ivv_)

 

– Nikada ne znaš šta te čeka i kakva psihijatrija je tamo u pitanju jer tamo normalji ljudi ne ulaze. Daleko od toga, spreman sam da pričamo iskreno o svemu. Spreman sam sa bilo kim da se suočim.

Pročitajte: Vladimir Tomović raskinuo sa bivšom ženom Nenada Aleksića Ša- Progovorio o krahu veze i ulasku u Elitu

– Ako sam grešan, grešan sam, prižiću ruku izvinuću se nikakav problem. Sa svakim čovekom iz svoje prošlosti sam spreman da se suočim da kažem da možda sam tu pogrešio, izvini. Ljudski je izviniti se. Nisam od onih koji će do kraja života da udara glavom o zid i da pre udarim glavom o zid nego da kažem izvini. Spreman za susret sa svakim, da – izjavio je Tomović za Telegraf.

Još iz kategorije