Baki B3 u zatvoru: Isplivala fotografija, pljušte komentari

27.02.2024

21:02

By

Baki B3 u zatvoru

Ata images

Baki B3

Baki B3 u zatvoru je bio kao mlađi

Andrija Đogani, poznati kao Baki B3 proveo je izvestan period u kazneno popravnom domu još dok je bio tinejdžer. Baki B3 u zatvoru je bio pre nego što je postao poznat ali tu priču nikad anije krio od javnosti.

Baki B3 u zatvoru je proveo izvesno vreme, a sada je objavio fotografiju iz tog perioda

Fotografiju staru više od 30 godina Baki B3 objavio je na društvenoj mreži instagram, a ispod nje ne prestaju da se nižu komentari. Ovo je ujedno jedina fotografija iz period kada je Baki B3 u zatvoru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrija Đogani (@baki_b3_official)

– Nekada bio nestašan delikvent, nezreo muškarac. Život je nekada nerealan i surov, da li mislite isto? 1990. KPD Valjevo – napisao je reper u opisu fotografije.

Pre nego što je postao poznat Baki je jedan period proveo u kazneno popravnom domu, a bio je i u zatvoru o čemu je pričao.

– Bio sam problematičan klinac. Otac je bio muzičar, kao i većina Đoganijevih, voleo je kafanu, piće, lepe žene… Majka je bila domaćica, bila je kući, brinula o bratu, sestri i meni. Među roditeljima su često izbijale svađe, da bi se, kada sam ja imao oko jedanaest godina, i razveli. Tada su počeli moji problemi. Uhvatio sam se ulice, lošeg društva počeo da pravim probleme – pričao je on i dodao:


Pročitajte i: Žene će odlepiti: Muž Seke Aleksić skroz ošišan i bez brade, ne liči na sebe

– Drpimo neki vokmen, obijemo iz zezanja nečiji auto, pa ga vozimo dok ima goriva, onda ga ostavimo na ulici… Sve je to bilo tako dok sa petanest godina nisam završio u Kazneno popravnom domu u Kruševcu. Dobio sam dve i po godine robije. Porodica je bila očajna. Tamo sam bio neko vreme, ali znate kako je u domu, gledali ste filmove „Sivi dom“ i „Specijalno vaspitanje“, pa smo i mi radili iste stvari… tako sam odlučio da pobegnem iz doma – ispričao je Baki ranije u emisiji „Iza brave“ kada su mu se oči napunile suzama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrija Đogani (@baki_b3_official)

– Sa jednim dečkom iz Zemuna se dogovorimo da pobegnemo, međutim tu je bio i neki dečko iz Subotice koji nas je molio da i njega povedemo. Njega su tu maltretirali domci, bilo mu je baš teško, ali ja ipak odlučim da on ne pođe s nama, jer šta ću s njim, ja odoh kući, a gde će on. I, mi tu pobegnemo, ali su nas nedugo potom ponovo uhvatili i vratili u Kruševac. Kada sam se vratio onog dečka koji je hteo da pođe sa nama, popio je sonu kiselinu i preminuo. Bio sam očajan, razmišljao sam kako bi bio živ da smo ga poveli. Dugo sam patio zbog toga – priznao je Baki.

Pročitajte i: Miljana Kulić u panici, saznala istinu o dečku: Odmah je tražila da se testira

Kako je pričao, i nakon dve i po godine robije u Kruševcu nije se smirio već je nastavio po starom. On je tada napravio krivično delo zbog kojeg je završio u zatvoru u Valjevu. Tamo se, kako kaže, opametio, a u tome mu je pomoglo jedno pismo, koje je dobio od Đoleta Đoganija.

– Đole je tada već bio popularan, imao ozbiljnu karijeru… Često me je posećivao u zatvoru, a jedno njegovo pismo dosta je uticalo na to da se promenim. U njemu mi je napisao kako će mi on pomoći kako treba da se promenim, da se distanciram od lošeg društva, da boravak u zatvoru iskoristim za čitanje… To pismo sam čitao svaki dan. Jako sam zahvalan Đoletu za sve što je učinio za mene, da njega nije bilo ko zna kako bih završio.

IZVOR: Telegraf

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije