Anabela otvorila dušu o Kseniji Pajčin: Trčala je da spasi mene i Lunu

06.03.2024

16:03

By

Anabela i Ksenija Pajčin

Anabela i Ksenija Pajčin su bile u sjajnim odnosima

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je izgubila život 16. marta 2010. godine, a uoči godišnjice od smrti,svake godine kolege i prijatelji sa boli se prisećaju pokojne pevačice.

Anabela i Ksenija Pajčin su bile u sjajnim odnosima, Lunina mama otkrila sve detalje

Pevačica Anabela Atijas progovorila je o svom prijateljstvu sa Ksenijom, pa otkrila detalje koji nisu bili poznati publici.

– Ja ne znam da li postoji neko ko može da ostane imun i posle toliko godina na pomen njenog imena. Taj dan kad se to desilo bila sam na nekom slikanju, i urednik mi je rekao šta joj se desilo, svi smo deživeli šok. Niko nije zaslužio da ode na takav način, pogotovo ona koja je bila puna života – izjavila je Anabela jednom prilikom koja je istakla još neke detalje o pokojnoj pevačici.

Anabela i Ksenija Pajčin

– Kod nje mi se sviđalo to što se volela igrati u životu, ničega je nije bilo strah. Ona je život doživljavala kao jednu veliku igru, ničega je nije bilo strah. Ja u ovim godinama shvatam da sam puno propustila, a mogla sam mnogo više – kazala je Atijasova i otkrila kako joj je pokojna koleginica jednom pričlikom pomogla.

Pročitajte: Borili joj se za život- Ana Bekuta hitno operisana u inostranstvu, ovo su detalji

– Ksenija je bila uz mene u jednom momentu kada sam bila opljačkana, dva meseca smo bili u jednoj kući. Dešavalo se da mi sa estrade radimo celo leto na moru, i onda iznajmimo kuću. Bila sam sa njom i sa njenom ekipom, bilo je jako veselo.


Dečko Nine Đogani

– Jedno neradno veče kada sam ostala sama, spavala sam i osetila sam prisustvo nekoga, i kada sam otvorila vrata videla sam ogromnu mušku figuru koja pretura po mojoj torbi.

– Ja sam u tom trenutku počela da vrištim, uhvatila sam Lunu i izletela sam napolje. Ksenija je to čula, a bila je na drugoj strani kuće, bosa je krenula da trči prema nama da nas spasi – prisetila se Anabela za Srbija Showbizz.

SLIKE: Printscreen, Bojan Vuković

Još iz kategorije