Krije se od saradnika: Ana Nikolić u ogromnim dugovima, od njih je zajmila pare

11.04.2024

15:04

By

Zdravstveno stanje Ane Nikolić

Ana Nikolić u ogromnim dugovima

Pevačica Ana Nikolić je u velikim problemima, a  sada navodno duguje oko pola miliona evra, za sve kada se na ono što je prethodno pozajmljivala doda i novac koji je kolegi pre nekoliko meseci tražila.

Ana Nikolić u ogromnim dugovima, duguje saradnicima

Naime, kako otkriva izvor za Republiku, pevačica navodno još uvek nije vratila dug u potpunosti koji je pozajmlila 2021 godine u visini od 300.000 evra, a da bi nedavno od drugog saradnika uzela blizu 200.000 evra.

Ana Nikolić u ogromnim dugovima

M.M./ATAImagesAta images

– Ana nije htela da pozajmi novac, pa da posle ne vrati dugove, ali je u međuvremenu upala u problem i sve što je zarađivala trošila je na to. Koncert u areni je trebalo da je povadi iz dugova, ali je na kraju i za to bio znak pitanja da li će se na kraju i održati spektakl.

– Ana se tom starom kolegi i prijatelju retko javlja, izbegava mesta gde mogu da se sretnu, a sve kako joj ne bi odmah tražio da mu vrati pozajmljen novac – priča izvor i dalje otkriva:

– Ana je nedavno pozajmila blizu 200.000 evra da bi snimila nove pesme, međutim, rekla je da će da dobije isplatu sa druge strane od autorskih prava, pa ima siguricu da će pozajmljeno da vrati. Na kraju je i tu probila rok, pa je samo još više zaglibila.


Ana Nikolić u ogromnim dugovima

Podsećanja radi, ona  je nedavno provocirala Stefan Đurića Rastu, navodeći da joj on nije isplatio novac koji je zaradila od albuma „Labilna“.

Kako je istakla, navodno ju je  reper uskratio za 250.000 evra, kao i da za sve uredno postoje papiri koji dokazuju da je sve zaradila.

Još iz kategorije