Ana se sveti Rasti: Spremna je na ovaj šokantan korak koji mu se nimalo neće dopasti

16.03.2024

19:00

By

Ana Nikolić se sveti Rasti

B. VUKOVIĆ

Ana Nikolić se sveti Rasti

Ana Nikolić i Rasta nisu uspeli da reše sukob i kako saznajemo, nakon što je reper zapretio bivšoj ženi da će joj uzeti starateljstvo nad ćerkom Tarom ona je odlučila da napravi drastičan korak. Naime, kako se šuška, Ana Nikolić će da se sa ćerkom iseli iz Srbije zbog čega je angažovala tim advokata.

Ana Nikolić se sveti Rasti, spremna je na to da pobegne sa ćerkom iz zemlje

“Ana je od Raste nakon razvoda tražila da ima puno starateljstvo nad detetom, poludela je kada je on rekao da će da joj oduzme ćerku i da će da se bori da dobije sva prava nad Tarom. Ana je slaba na ćerku i zbog nje je spremna na sve – kaže izvor blizak Ani i dodaje:

Pročitajte i: Nekretnina od 500.000 evra: Pevačica sa suprugom milionerom uživa u luksuzu, a tek da vidite sobu ćerke Nadice Ademov

– Sada pregovara sa advokatima i želi da što pre napusti Srbiju sa detetom i da se odavde iseli. Imala je problem i sa školom koju Tara pohađa, nju su kao majku izbacili iz svih školskih grupa i to zato što je imala problem sa Rastom, nema logike da je zato izbace. Sada je rešila da ide do kraja i da ode iz Srbije jer je baš razočarana.

Pročitajte i: Skandal sa Anom Nikolić ne jenjava, a sada se oglasio Rasta: Objavio snimak i sve pokazao

Ona sa Rastom ne može da postigne dogovor, sada to i ne želi. Povredilo je to što joj je napisao da će dete moći da viđa isključivo u Centru za socijalni rad. Ana nema više milosti i jasno je rekla da će da bivšeg strpa u zatvor”, završava naš izvor.

Ana Nikolić se sevti Rasti

Podsećanja radi, nakon što su ušli u sukob Ana i Rasta, ona je bivšeg izvređala, nakon čega su pevačicu izbacili iz svih grupa za predškolsko koje pohađa njena mezimica. Ona je nakon toga napisala na Instagramu da dete više neće slati u školu.


IZVOR: Star

Još iz kategorije