Ova scena kida dušu: Ana Ćurčić se emotivnom porukom oprostila od sina Luke

05.02.2024

17:02

By

Haos Ane i Ace

ATA IMAGES

Ana Ćurčić se oprostila od sina Luke

Bivša učesnica Zadruge Ana Ćurčić je nakon zavšetka rijalitija krenuula u voditeljske vode. Naime, ona sada ima svoju emisiju, a često na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz privatnog života.

Ana Ćurčić se oprostila od sina Luke koji je otišao na putovanje

Sada se desila jedna zanimljiva istuacija koja je izazvala lavinu komentara. Naime, ona je izazvala  burne reakcije na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju na svom Instagram profilu uz emotivnu poruku posvećenu svom sinu Luki.

Mnogi su pomislili da je poruka upućena povodom odlaska sina na daleki put, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Uz fotografiju, Ana je napisala emotivne riječi koje su mnoge dirnule:

– Za sve što sam se za tebe godinama molila, Bog je čuo. U novi i lepši život sine!

Volim te – napisala je Ana na Instagramu.


Ana Ćurčić se oprostila od sina LukeAnina emotivna poruka izazvala je brojne reakcije među njenim pratiocima na društvenim mrežama.

Mnogi su iskazali podršku i razumjevanje za Anu u ovom emotivnom trenutku, ističući kako je očigledno da je riječ o posebnoj i dubokoj vezi između majke i sina.

Pročitajte: Ana Ćurčić postaje voditeljka- Biće zaštitno lice poznate televizije, uslovi su šokantni

Pojedini korisnici društvenih mreža su izrazili zbunjenost i postavili pitanje da li je ovo zaista oproštajna poruka ili možda najava za nešto drugo, budući da Ana nije pružila dodatne informacije o razlogu za ovu emotivnu objavu.

Ana Ćurčić se oprostila od sina Luke

Ana Ćurčić je tokom svog boravka u rijalitiju “Zadruga” bila poznata po tome što je otvoreno govorila o svojoj porodici i posebnoj vezi sa sinom Lukom.

Pročitajte: Čeka ga pakao- Ana Ćurčić tužila Zvezdana Slavnića, kazna će biti rigorozna

Njena iskrena emotivnost i podrška koju je pružala sinu bila je tema brojnih medijskih spekulacija, a sada je ponovo privukla pažnju javnosti ovom emotivnom porukom na društvenim mrežama, a sada ostaje da vidimo kako će se Ana snaći u ulozi voditeljke.

Još iz kategorije