Ana Ćurčić postaje voditeljka: Biće zaštitno lice poznate televizije, uslovi su šokantni

12.01.2024

17:45

By

Ana Ćurčić postaje voditeljka

Ana Ćurčić postaje voditeljka

Nekadašnja učesnica Zadruge Ana Ćurčić će se ostvariti u ulozi voditeljke. Naime, bivša partnerka Zvezdana Slavnića će po svemu sudeći biti novo lice jedne televizije.

Ana Ćurčić postaje voditeljka poznate televizije

Kako je otkrila u razgovoru za domaće medije nekadašnja zadrugarka će pored salona i kozmetičarskog posla kojim se trenutno bavi dobiti novu ulogu u svetu medija.

Ana Ćurčić postaje voditeljka

– Radim nešto što se tiče televizije… To mogu da ti kažem, a više detalja ću ti otkriti kada budem mogla – nasmešila se Ćurčićeva našem novinaru, a kada smo je pitali da li to znači da postaje voditeljka, bivša zadrugarka je potvrdila:

– Pa, volela bih! Ali, specifično čega… Interesantno se nešto sprema, ali ne mogu ništa više da otkrijem, tek treba da pregovaram o svemu tome.

Podsećanja radi, kako nam je otkrila, Ana Ćurčić će 2023. godinu pamtiti po izdaji, ali i po, kako kaže, velikom prelomu duše koji joj se desio.


– Pamtiću ovu godinu po izdaji, razočarenjima, velikoj boli, jednom velikom prelomu duše. Nemam ja rane iz rijalitija, rijaliti sam ja, što se kaže, prebolela. Nemam ni neka vraćanja. Naravno da se setim nekih stvari, pogotovo sad kada pišem knjigu, pa se dosta stvari vraća.

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba- Pomirili se Ana Ćurčić i Aca Bulić, fotografija otkrila sve

Ana Ćurčić postaje voditeljka

– Koristim svaki trenutak da svoje misli ne usmeravam ka tome i to je u mom srcu stavljeno u posebnu fioku. Svoj život bih sumirala u tri reči: ideš, padneš, ustaneš! Svima nama se to desi u životu, a dobro je kada padneš, pa se podigneš. Da sam bila na dnu – jesam, ali ljudski je patiti, voleti, plakati i biti povređen. Isto tako je sve to lepo i hrabro reći – priznala je bivša zadrugarka nedavno za naš portal, te nastavila:

Ana Ćurčić postaje voditeljka

– Mnogo puta sam pala u životu. Sticajem okolnosti sam pala zbog mnogih svojih životnih situacija, pala sam i bilo mi je jako teško da ustanem. Ova godina spada u one godine kada mi je bilo najteže da ustanem. Nisam ja još uvek sva svoja i u svom elementu, ali s obzirom na to da je nova godina, obično nam svi kažu da kreću novi počeci i divni, srećni krajevi, ali ja želim sebi samo zlatnu sredinu.

Još iz kategorije