Posle pakla kroz koji je prošla sada uživa: Aleksandra Mladenović pokazala novog dečka, sina bogataša FOTO

19.03.2024

11:03

By

Aleksandra Mladenović pokazala dečka

Aleksandra Mladenović pokazala dečka

Pevačica Aleksandra Mldenović nedavno je prošlo kroz vrlo turbelnatan period kada je sa sada već bivšim dečkom imala problem zbgo čega je morala da ga prijavi i policiji. Ipak, posle tog lošeg perioda končano je ogrejalo sunce i pronašla je novog partnera sa kojim ne skriva da uživa u ljubavi.

Aleksandra Mladenović pokazala dečka koji je sin bogataša

Iako se već nekoliko dana priča o njemu Aleksandra Mladenović pokazala je dečka o kom još uvek nije pričala u javnosti, ali s obzirom na fotografiju koju je postavila jasno je da je srećna i zadovoljna.

Aleksandra Mladenović pokazala dečka

Aleksandra Mladenovicinstagram

Kako se može videti na fotografiju na Instagramu Aleksnadra ima širok osmeh i jasno je da uživa u ljubavi sa novim partnerom.

Pročitajte i: Nakon konflikta usledio kraj braka: Poznato zbog čega se razvela Seka Aleksić

Inače, kako je osvanula nedavno informacija, izvesni Darko je sin uspešnog biznismena.

Podsetimo, pevačica je prošla kroz veoma teške momente i ssda joj je bio preko potreban mir i spokoj.


Kako smo pisali, ona je bivšeg dečka prijavila policiji zbog pretnji, a u jednom trenutku on je čak spavao i ispred njene zgrade. Pretrpela je ogroman stres, da bi na kraju on dobio zabranu prilaska ali ni tada agonija nije prestala jer je nastavio da objavljuje fotografije koje su nastale ranije dok su bili u vezi i pisao kako su njih dvoje ponovo zaljubljeni i zajedno.

Pročitajte i: Aleksandra Mladenović o bivšem dečku kog je prijavila policiji: Plašim se da spavam

Pevačica se tada nije oglašavala niti mu dala povoda da nastavi sa tom i sličnim pričama, a možda je već uživala u novoj ljubavi te nije imala vremena da se obazire na njegove priče koje kako se sad može videti iz priloženog nemaju u sebi ni trunku istine.

Još iz kategorije