Čujem se sa bivšim ženama od Ša: Tara urnisala bivšeg, Ivanine reči pamtiće dok je živa (video)

12.09.2024

11:12

By

izjava tare simov

Bojan Vuković

Bivša zadrugarka poznata po britkom jeziku ponovo se našla u žiži interesovanja, a izjava Tare Simov dugo će se prepričavati.

izjava tare simov

Bojan VukovićB.V.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji ona se, između ostalog, dotakla i emotivne veze sa Nenadom Aleksićem Ša, a izjava Tare Simov ne prestaje da se komentariše.

Izjava Tare Simov podelila mišljenja javnosti

– Sa Ivanom se nikada nisam čula, međutim, preko zajedničkog prijatelja sam, nakon sporne sezone, dobila poruku od nje da mi se zahvaljuje, da sam joj skinula teret sa leđa, da sam ispala gospođetina i da se držim do kraja.

Sa Vanjom sam u komunikaciji. Nas dve smo čule kada je on ušao u rijaliti i kada je ona bila, da kažem, nesnađena zbog svega što se izdešavalo.

Ne mogu tačno da se setim kako smo započele komunikaciju, ali da, čujemo se. Ona je jako draga devojka, žao mi je što joj se izdešavalo sve to što se izdešavalo pogotovo gubitak bebe i te neke stvari koje vreme ne može da izbriše.


Vanja je draga devojka, Ivana je draga žena. Stvarno im želim sve najbolje u životu i što dalje od njega – glasila je izjava Tare Simov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hype Televizija (@hypetv.rs)

Neočekivana izjava Tare Simov šokirala je gledaoce kraj malih ekrana.

I dok jedni smatraju da žene treba da se drže zajedno, bilo je i onih kojima je to što se čuje sa Nenadovim bivšim partnerkama potpuno neprihvatljivo.

”Tako i treba, držite se zajedno”, ”Ženska solidarnost”, ”Meni nije normalno to što se čuje sa bivšim ženama od bivšeg dečka”, samo su neki od komentara.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije