Svekrva iz pakla? Jelena Karleuša o odnosu sa Duškovom majkom: Ta žena godinama…

08.09.2024

16:03

By

svekrva jelene karleuše

Jelena Karleuša i Duško Tošić zajedno su prošli sito i rešeto, ali je lepih trenutaka bilo više.

Još uvek zakoniti supružnici prolaze kroz proces sporazumnog razvoda, pa se mnogi pitaju kako je svekrva Jelene Karleuše primila vest o krahu njihove ljubavi.

svekrva jelene karleuše

Dragan Gajić Gaja

Svekrva Jelene Karleuše živi mirnim životom u selu Orlovat nadomak Zrenjanina. Porodičnu kuću Duško je pre nekoliko godina renovirao i pretvorio u dom ispunjen neizmernom ljubavlju i toplinom.

Svekrva Jelene Karleuše ima jasan stav

Kada je Duškov brak u pitanju svekrva Jelene Karleuše drži se po strani. U bračne probleme ne ulazi, a prema pevačici se ophodi kao prema svom detetu.

Gostujući u emisiji ”U ringu” Jelena je posle duže vremena progovorila o odnosu sa Duškovom majkom, pa otkrila na čemu je najviše zahvalna Nikoleti Tošić.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

– Moram da kažem vezano za baku Atine i Nike, Nikoletu, i za kompletnu Duškovu porodicu, obožavam ih i pozdravljam ovom prilikom.

Oni mene mnogo vole i ja njih mnogo volim, ali najviše Nikoletu, majku Duškovu, koja, mogu da kažem da me mnogo voli i da mi je žao zbog svega što prolazi kao jedna žena koja nije kriva ni za šta i koja jako burno i teško proživljava sve ove godine, između ostalo i zbog mene, tako da je pozdravljam i šaljem joj svu ljubav – priznaje pevačica.

SLIKE: Dragan Gajić Gaja

Još iz kategorije