Zolina majka se sveti: Miljana zbog nje gubi ogromne pare FOTO

02.04.2023

20:00

By

Majka Lazara Čolića Zole

Majka Lazara Čolića Zole prolazi kroz teške trenutke zbog rijalitija

Nakon ozbiljnog haosa između Miljane i Zole njegova majka Bosa doživela je nervni slom i opet je završila u bolnici.

Majka Lazara Čolića Zole proživljava pakao zbog sina

Kako saznajemo od njene bliske komšinice, Zolina majka je van sebe i više ne želi da čuje Miljanino ime.  Zadrugu je prestala da gleda i rešena je da se odrekne sina ako se pomiri sa Miljanom nakon svega.

Pročitajte: Miljana i Zola spremaju osvetu- Ovo će da urade Ivanu Marinkoviću

Majka Lazara Čolića Zole

– Bosi je nakon haosa koji je Zola imao sa Miljanom pozlilo, ona je opet krenula štiklom da mu razbije glavu, a ova žena je jedva taj stres preživela prošle godine. Sada je imala nervni slom, pritisak joj je bio 200 sa 130, mogla je da se šlogira. Sreća da su brzo reagovali njeni rođaci koji su bili sa njom i odmah je odvezli u bolnicu gde je bila na dan zadržana kako bi joj stabilizovali pritisak. Ja ne znam da li taj Zola razmišlja da kući ima majku koja sve teško podnosi, da joj se desilo nešto da li bi sebi oprostio to. Bosa je bila izričita, Miljaninih napada i svega što im je priredila joj dosta. Ako treba neće da je sažaljeva više nego će da je strpa u ludnicu, jer joj je tamo i mesto. Rekla je da ako se Zola pomiri sa Miljanom majku više neće videti, a ona će svu imovinu koju ima da podeli deci koja nemaju krov nad glavom- priča komšinica iz Dervente i dodaje:

Pročitajte: Nije perika- Miljana Kulić rekla zbogom tamnoj kosi, sada je možete zvati plavušom FOTO

Majka Lazara Čolića Zole


– Toliko ima porodica kojima treba dom, e bar će da učini dobro delo. A, on neka ga sa Miljanom što dalje od Bose. Ona ima samo njega, ali više žena snage nema da gubi zdravlje i sve vreme brine da li će Miljana da uradi nešto Lazaru. On se već miri sa Miljanom, ali ni ne sanja da gubi i majku i imovinu.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije