Bože, pomozi… Bora Đorđević kritično, porodica i prijatelji u suzama

02.09.2024

14:21

By

bolest bore đorđevića

Frontmen grupe „Riblja čorba” se već nekoliko dana nalazi na bolničkom lečenju u Ljubljani, a da je bolest Bore Đorđevića uznapredovala svedoče reči Baneta Obradovića.

bolest bore đorđevića

Antonio Ahel / ATAImages

– Bora Đorđević se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Ljubljana. Intubiran je zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom opstruktivnom bolešću pluća.

Lekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno bubrezi i jetra. Dobija odgovarajuće terapije, Bora se bori junački – poručio je menadžer.

Bolest Bore Đorđevića uznapredovala

Bolest Bore Đorđevića nije nimalo naivna. U emisiji „Astro vodič” astrolog Gordana Dragišić bavila se zdravljem najpoznatijeg rokera, pa otkrila šta ga čeka u narednom periodu.

– Prethodnih dana u centru pažnje je bolest Bore Đorđevića.


Bora je rođen 1. novembra i važno je naglasiti da njegovo zdravstveno stanje nije alarmatno samo u poeslednjih par nedelja, već u poslednjih pet, šest godina, ali tome nije posvećivao pažnju.

Očekujem da će se izvući, ali problem je teški uranski period, koji zajedno sa Saturnom stvara teške životne situacije u kojima samo možemo da kažemo: Bože, pomozi – otkrila je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Riblja Čorba (@ribljacorbaofficial)

Bolest Bore Đorđevića dovodi do ograničenog ili smanjenog protoka vazduha u plućima zbog oštećenja u disajnim putevima, najčešće plućnim alveolama.

Najčešće pogađa ljude starije od 40 godina, i muškog i ženskog pola. U slučajevima izuzetno teške situacije kao što je Borina pacijent se priključuje na respirator.

Prijatelji, kolege i fanovi neumorno šalju poruke podrške u želji da roker što pre ozdravi, a šta je još poznati astrolog otkrio pogledajte OVDE.

SLIKE: Antonio Ahel / ATA Images

Još iz kategorije