Veliki mesečni horoskop za septembar 2024: Bikovi ne budite ishitreni, Rakovi čuvajte imuni sistem, Device pokažite partneru vašu nežnu stranu

01.09.2024

14:00

By

horoskop za septembar

Freepik / freepik

Mesečni horoskop za septembar 2024. godine predviđa razna dešavanja koja će nekim od znakova ići u korist, dok drugi ne treba da se nadaju velikom pomaku u odnosu na prošli mesec.

Mesečni horoskop za septembar 2024: Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica

ovan-horoskopski-znak
POSAO Početak septembra  dosta povoljan poslovni period za pripadnike znaka Ovna. Od 01-05.09. odnosi sa kolegama su u suštini dobri,  sa nadređenima zadovoljavajući. Prihvatite  konstruktivan savet i razmislite o promeni neke poslovne koncepcije, nemojte biti zatvoreni za nove ideje koje vam dolaze iz proverenih izvora. Od 05-09.09. u periodu ste kada ćete poželeti da svoje ideje koje su dugo na čekanju sada konačno pokrenete. Sve se pokreće, poboljšanje finansijske situacije, ali biste trebali da izbegavate veća ulaganja i da  kontrolišete troškove. Od 09-16.09. proveravajte sebe dva puta u svemu što radite, jer ste pomalo konfuzni i skloni ste pravljenju greška. Od 16-22.09. dobijate informacije koje su vam važne i neophodne da nastavite sa svojim planovima. Mogući su manji verbalni sukobi sa osobama iz najbližeg poslovnog okruženja. Od 22-27.09. ne dozvolite da vam se  poslovi nagomilavaju jer uskoro nećete moći sve da pozavršavate. Moraćete potražiti pomoć od osoba u koje imate poverenja. Sam kraj meseca donosi nove poslovne ponude tamo gde ih najmanje očekujete, pa morate biti  spremni za akciju u svakom trenutku. Sve ono što je vezano za inostranstvo može dominirati u ovom periodu. Neke finansijske obaveze možete vrlo lako pozatvarati i  ukoliko vam treba veća suma novca, povoljni su momenti za kredite i sve vidove pozajmica.

LJUBAV Početak septembra donosi zauzetim Ovnovima  lepa iznenađenja na polju ljubavi. Otvaranje   novih vidika pred vama, kad je vaša veza u pitanju , morate i partner i vi učiniti malo napora da napravite sebi najbolju i najprijatniju atmosferu u vezi. Prošli ste kroz neke teške momente i naučili da smirite sebe, a samim tim i situaciju sa voljenom osobom. Potrudite se da to ne kvarite već održavate postojeće stanje. Morate raditi na komunikaciji i na taj način uspeti da prevazilazite neke povremene zastoje ili nesuglasice u svojoj vezi. Sredinom mesec aspekti su malo turbulentni i doneće malo više nesuglasica. Druga polovina septembra  donosi pozitivan uticaj planeta na vašu vezu. Potrudite se malo više, provedite sa partnerom vreme na način koji vi najviše volite, može i kod kuće u opuštenoj atmosferi. Slobodni Ovnovi, u prvoj polovini meseca slede vam zanimljivi kontakti sa suprotnim polom ali bez mnogo konkretnih dešavanja, komunikacija koja ide u dobrom smeru. U drugoj polovini septembra preko prijatelja i izlazaka, ali i preko društvenih mreža  nešto novo vam se nudi.

ZDRAVLJE Ovnovima početak meseca donosi  promenljivo zdravlje, probleme  sa imunitetom. Moguće su i manje probavne tegobe. U drugoj dekadi meseca  mogućnost virusnih infekcija i osetljivost urinarnog trakta. Sam kraj  meseca veća izloženost stresu, što povlači psihosomatske smetnje. Potrudite se da se pozabavite svojom psihom i radite na sebi.

bik-horoskopski-znak
POSAO Početkom septembra Bikove na poslovnom planu očekuje više poslovnih izazova i nekih novih saradnika. Od 01-05.09. biće  ponavljanja i vraćanja na početak, što podrazumeva jaču komunikaciju sa saradnicima. Mogu se zagubiti neki delovi veoma  važne dokumentacije i i sve to dovesti do još većeg usporenja i mogućeg razilaženja i pojačavanja svađi  sa  saradnicima. Od 05-09.09. ne ulazite ni u kakve rizične finansijske transakcije sve može imati jake posledice po vaš posao. Neki od vas neće uspeti da kroz sve ovo prođu bez posledica, tako da morate tražiti bankarske pozajmice ili garancije za neke poslove. U periodu od 09-16.09. je period gde morate biti naročito obazrivi kako u međuljudskim odnosima kao i objektivno teškom situacijom. Tokom ovog perioda je naglašena impulsivnost i ishitrenost u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, što je ovom trenutku  potpuno kontraproduktivno. Od 16-22.09. budite malo strpljivi, vrlo brzo bi neke situacije trebale da se pokrenu, neke konkretnije akcije i  planovi. Uskoro će se  aktivirati sve ono što se vezuje za dogovore sa stranim firmama. Od 22-27.09. prilivi se poboljšavaju, ali obuzdajte potrebu da trošite više nego što bi trebalo, situacija i dalje nije sjajna. Kraj meseca donosi mogućnost naplate potraživanja iz prethodnih perioda. Moguća je nova ponuda za posao ili prilika da radite nešto drugačije, novi poslovni projekat koji bi vam mogao poboljšati finansijsku situaciju.

LJUBAV U prvoj polovini meseca za zauzete Bikove sledi poprilično turbulentna atmosfera u vezi, partner vas nekim svojim postupcima iritirati. Nemojte biti neobavezni u komunikaciji bolje precizirajte svaku situaciju do najsitnijih detalja. Voljena osoba se oseća nesigurno i potrebno joj je pažnja  i podrška od vas pa ostavite malo svoje poslove po strani. Priuštite zajednički izlazak, druženje, prijaće vam oboma. Sredinom meseca gledajte napred, provedite sa partnerom vreme na način koji vi najviše volite. U drugom delu mese sledi vam dosta različitih  dešavanja. Emotivnom partneru  pokažite svoje lepše osobine i emocije,  unesite dobru atmosferu i pokrenete pozitivna dešavanja. Sada je trenutak da se pronađe put  do dobre komunikacije i do prilično skladnog odnosa,  na vama je da se pokrenete. Da biste nastavili kvalitetnu vezu , potrebno da definišete šta to ne funkcioniše u vašem odnosu i to korigujete. Slobodni Bikovi, u prvoj polovini meseca imaćete nekih lepih razgovora  sa jednom osobom. Komunikacija teče bez zastoja i jako vam odgovara. Druga polovina septembra  za slobodne Bikove takođe obiluje sa  dosta komunikacije  preko društvenih mreža, prijatelja, izlazaka… Upoznajete nove ljude, što je negde i najbitnije.


ZDRAVLJE Bikovima početak meseca donosi problema sa variranjem pritiska, sa glavoboljama ili prehladama. U drugoj dekadi septembra pad imuniteta i energije,što se najviše može odraziti na glavobolje i bolove u kostima. Treba da poradite na fizičkoj aktivnosti, više kretanja. Treća dekada  meseca neophodno je da poboljšajte ishranu,  proverite krvnu sliku može biti problema sa virusnim i bakterijskim infekcijama.

blizanci-horoskopski-znak
POSAO Početak meseca septembra će  doneti malo više turbulencije nego što je uobičajeno. Od 01-05.09. prilagodite se trenutnim okolnostima, budite mudri, racionalni i praktični  kroz ovaj period ćete proći veoma uspešno. Možete ostvariti  poprilično  pomake na bolje i u finansijskoj sferi. Od 05-09.09. konačno ćete dobiti informacije o nečemu što vas dugo muči i bićete spremni da krenete dalje. Period je dobar da pokrećete svoje planove, da promovišete svoje ideje i da ubacite jedan nov, kreativni element u svoje poslovanje. Sve što pokrenete sada ima šansu da uspe. Od 09-16.09. imate izazovan period zbog nekih promena pravnih okvira ili nekih regulativa vezanih za vašu delatnost. Možda ćete biti primorani da menjate iz korena neke procedure da biste se uklopili u neke nove okvire. Od 16-22.09. vi ste u ovom periodu vrlo uporni i rešeni da neke stvari rešite onako kako vama odgovara, ali ćete nailaziti na otpor onih koji su oko vas. Nisu oni trenutno sposobni da prate niti vaš tempo niti da na pravi način razumeju veličinu problema na koji ste naišli. Od 22-27.09. mogu se pokrenuti i poslovne komunikacije sa strancima, i  neke prilike će se neočekivano otvoriti. Na samom kraju meseca septembra finansijski segment je  stabilniji, iskoristite ovaj povoljan period da biste se rešili nekih  zaostataka po pitanju obaveza plaćanja.

 

LJUBAV Prva polovina septembra onima koji su u vezama donosi dosta mogućnosti za promene, potrudite se da vi budete inicijator bar u prvoj polovini meseca. Pokušavaćete da u emotivnim relacijama pronađete zajednički jezik sa partnerom, ali to u ovom periodu nešto teže ide. Jednostavno oboje ste tvrdoglavi po nekim pitanjima, vi samo umete da neke stvari kažete na malo lepši način, dok partner ide na direktan način. Kompromis sada zavisi od vas, što bi u prevodu značilo da vi morate promeniti svoj pristup, ukoliko ne želite da se nastavljate u nekim raspravama bez kraja i rešenja. Sredinom meseca  pokušajte da organizujete nešto novo, kraći put, obiđite neko fino mesto  ili bar neki izlet. U drugoj polovini meseca napravite neke pozitivne zaokrete i videćete da će vam  i partner biti živahniji. Promenićete ustaljenu svakodnevicu, što vam daje divne mogućnosti da se sa partnerom u narednom periodu više povežete. Kraj meseca  donosi smirenje situacije i laganiji ritam. Slobodni Blizanci, u prvoj  polovini meseca  pitanje je koliko ćete imati želju da nekoga sada primite u svoj život. U drugoj polovini septembra preporučuje se više  izlazaka, druženja sa prijateljima i više  aktivnosti na društvenim mrežama. Možete obnoviti kontakt sa osobom iz prošlosti, učiniće  vam  se da vam izuzetno prija ta komunikacija.

ZDRAVLJE Prva dekada meseca donosi veliku iscrpljenost, što nije ni čudo zbog obaveza u poslovnom segmentu. Ono što vam je potrebno jeste odmor, mogući su  i bolovi u leđima, rukama, nogama, mišićima. Druga dekada donosi slabiji imunitet i probleme sa respiratornim organima, od alergija do ozbiljnijih prehlada. Poslednja dekada meseca ugroženi disajni putevi, kardiovaskularni sistem.

rak-horoskopski-znak
POSAO Početak meseca septembra  za Rakove na poslovnom planu nestabilan u svakom pogledu.  Od 01-05.09. nećete uspeti da pokrenete neke poslovne projekte koji su vam bitni, možda zbog nezainteresovanosti druge strane ili pak zbog problema sa dokumentacijom.  Kod zaostalih obaveza ostalo je dosta toga da se razradi, da se papirološki sredi pre nego dođe do finalizacije nekog poslovnog dogovora. Moguć je  kontakt sa važnim partnerima koji se  vezuje  za inostranstvo. Od 05-09.09.  biće dosta  zaostalih obaveza, dosta toga  mora da se doradi, da se papirološki sredi pre nego dođe do finalizacije. Od 09-16.09. nećete se razumeti na pravi način niti sa kolegama, niti sa saradnicima a odnos sa nadređenima  će biti distanciran. Loša radna  atmosfera oko vas uticaće i na kvalitet vašeg rada, pa vodite računa. Od 16-22.09. u ovom periodu može doći  do sukoba mišljenja, razlog mogu biti neke informacije koje dolaze do vas ili papirološka pitanja. Od 22-27.09. moguće su naplate potraživanja iz prethodnih perioda. Ako budete pametni, racionalni i praktični , kroz ovaj period ćete proći skroz solidno. Na samom kraju meseca septembra  ponovo  se otvoraju neke poslovne priče, ponovo se mogu aktivirati dogovori i saradnje koje su bile u zastoju. Moguće naplate potraživanja iz prethodnih perioda. Ako budete pametni, racionalni i praktični, kroz ovaj period ćete proći skroz solidno.

LJUBAV Prva dekada septembra   donosi promenljivu  situaciju kod zauzetih Rakova. U prvoj polovini meseca oboma vam je potrebna promena, jer se  monotonija i nervoza svakodnevice uvukla između vas. Možete se  pokačiti oko nekih situacija oni u dužim vezama i brakovima najpre oko novca, a oni drugi – zbog sumnjičavosti, ljubomore, osećaja da partner nešto krije. Svakodnevno  postoji neka napetost između vas, može doći do pokretanja neprijatnih pitanja uglavnom potaknutih  ljubomorom i nepoverenjem druge strane. Sredinom meseca  lepi momenti su pred vama, gledaćete da obradujete jedno drugo i da jačate bliskost i razumevanje. U drugoj polovini meseca situacija se  popravlja. Vreme je za rešavanje bitnih pitanja, vreme je za postavljanje odnosa na drugačije, stabilnije i pozitivnije odnose. U prvoj polovini septembra  slobodni Rakovi, ovo je divan period da se pokrenete, najpre u smeru uživanja i druženja sa prijateljima. U drugoj polovini meseca niste spremni za novu emotivnu priču ali ako date šansu nekoj novoj osobi vrlo lako se može dogoditi da baš sada uđete u nešto što ima smisla i što može trajati.

ZDRAVLJE Prva dekada  meseca  Rakovima donosi izvesna  kolebanja zdravlja zbog padova imuniteta, i problema sa grlom, disajnim putevima i temperaturom.  U drugoj dekadi mogući su bolovi u kičmi i zglobovima što će se odraziti na vaše aktivnosti. Poradite na svom imunitetu maksimalno. Treća dekada septembra  donosi poboljšanje ali je respiratorni sistem na udaru celog meseca.

lav-horoskopski-znak
POSAO Početak septembra za pripadnike znaka Lava na poslovnom planu poprilično raznovrstan. Od 01-05.09. u ovom periodu bićete praktični, racionalni i brzo razmišljati, pa ćete sa lakoćom moći da pronađete rešenja za neku problematiku, ali i da napravite dobar temelj za nove poslovne dogovore. Imaćete podršku nadređenih i pomoć u svakom segmentu. Od 05-09.09. prilagodite se trenutnim okolnostima, budite racionalni i praktični  kroz ovaj period ćete proći veoma uspešno. Možete ostvariti  poprilično  pomake na bolje i u finansijskoj sferi. Od 09-16.09. malo ste se opustili kada su troškovi u pitanju, ali lepo uspevate da nekako sve dovedete na svoje mesto. Moguće su naplate potraživanja iz prethodnih perioda. Od 16-22.09. posebno treba naglasiti da obratite pažnju na sitnice, jer postoji mogućnost za propuste naročito u papirologiji. Vratite se unazad više puta i proverite sami sebe. Od 22-27.09. biće mnogo preokreta i promena u poslednjem trenutku, ali biće i povoljnosti za vas – naročito onih koji se vezuju za papirološka i administrativna pitanja koja ćete uspeti da rešite. Kraj meseca dobar u svim poslovnim segmentima, potrudite se da ga maksimalno iskoristite. Finansijska situacija biće na zadovoljavajućem nivou, tu možete biti mirniji.

novcanice posao horoskop

LJUBAV Početak meseca septembra  na  emotivnom planu kod zauzetih Lavova je poprilično zanimljiv. Prva polovina meseca proći će između posvećenosti partneru i besmislenih rasprava koje su često deo vaše svakodnevice. Nesporazumi u komunikaciji mogu obeležiti celu prvu polovinu meseca. Pokušajte da primedbe zadržite za sebe, pokažite više razumevanja za drugu stranu. Izbegavajte rasprave, jer je malo verovatno da ćete nešto postići pozitivno. Sredinom meseca se otvaraju  novi putevi pred vama, kad je vaša veza u pitanju, morate i partner i vi učiniti malo napora da napravite sebi najbolju i najprijatniju dimenziju odnosa. Od druge polovine septembra bićete u raskoraku između emocija i razuma. Potrebno je dosta strpljenja i razgovora. Slobodnim Lavovima u prvoj polovini meseca sledi svega i svačega, avanture, ljubavnih iznenađenja, flertovanja. Na koju ćete stranu dobro razmislite. Druga polovina meseca bolja, imaćete zanimljivih situacija i preko posla, preko društvenih mreža, zato se fokusirajte na ono što vam bude više odgovaralo.

ZDRAVLJE Obratite pažnju na ishranu u prvoj polovini meseca i na imunitet. Nemate izrazitih problema u ovom periodu, ali ćete biti poprilično umorni i iscrpljeni. Dobra fizička energija i pozitivan stav prema životu vas čine zdravijim, pa radite na tome maksimalno. Osetljivost ka urinarnim i bakterijskim infekcijama u drugoj polovini meseca.

devica-horoskopski-znak
POSAO Početkom meseca naglašeni  su problemi kod Devica na poslovnom  planu. Od 01-05.09. sam početak donosi  teškoće u saradnjama, nerazumevanje je naglašeno kao i svi papirološki i organizacioni problemi. Kulminacija loših odnosa sa kolegama je moguća. Od 05-09.09. potrebno je dva puta proveriti ugovore pre nego što ih potpišete, voditi  računa o dokumentaciji, a kada su dogovori u pitanju  imati jaču dozu opreza.  Potrebno je da budete vrlo pažljivi u svojim izjavama, jer se one mogu ne dopasti nekome ko vam je poslovno vrlo važan. Od 09-16.09. u poslovima sa inostranstvom, doći će do zastoja prouzrokovanog problemima papirološke prirode. Budite obazrivi u sferi finansijskih transakcija I tu bi moglo da bude iznenađenja. Od 16-22.09. mnogi rokovi su već ispomerani nemojte dodatno otežavati sami sebi situaciju. Ovo nije najbolji period ni za finansije i tu imate neka zaostala potraživanja. Nešto ćete morati da ispravljate, pazite da  ne preterate sa reakcijom bez obzira koliko ste u pravu. Ne zalećite se u neke poslove o kojima nemate dovoljno informacija. Od 22-27.09. ulazite u fazu koja može doneti velike pozitivne promene, značajne informacije i nove ponude. Kontakti, dogovori, važne informacije, sastanci su pred vama. Sam kraj meseca donosi pozitivne promene, dobićete  informacije koje su izuzetno značajne i koje vam neophodne da zaokružite neki poslovni proces koji ste već odavno započeli. Iako će vam povremeno biti naporno, ipak ćete iz dana u dan biti sve više ponosni i na sebe i na svoje rezultate.

LJUBAV U prvoj polovini  meseca  zauzete Device stavite partnera na prvo mesto, partner  se oseća nesigurno i u ovom periodu možete pokazati onu najlepšu i najtopliju stranu vaše ličnosti i biti tu za njega. Umete da mu priđete na pravi način i pružite pravi savet, lepu reč, i iz tih razloga nemojte biti škrti. Priuštite zajednički izlazak, druženje, izuzetno povoljni aspekti za ljubav. Sredinom meseca  sa partnerom bi trebali da što više budete u okruženju prijatelja i dragih ljudi. Prija vam veće društvo, to vas čini ispunjenijim. U drugoj polovini meseca  odložite rešavanje krupnijih problema za neko drugo vreme. Okrenite se porodičnim dešavanjima, skupovima i odnosima koje ste zapostavili zbog partnera i posla. Uozbiljite vaš odnos i stavite partneru do znanja koliko vam je stalo. Slobodne Device,  u prvoj polovini meseca svi koji vas interesuju su u vašoj okolini i lako možete da uspostavite željene kontakte. U drugoj polovini septembra preko prijatelja i izlazaka, ali i preko društvenih mreža  nešto novo vam se nudi.

radost zivljenja horoskop

ZDRAVLJE Vaše polje zdravlja biće opterećeno  u većem delu meseca. Početak meseca će obeležiti  hronični problemi na prvom mestu sa disajnim putevima, alergije, astma. Iscrpljenost krajem meseca naglašena i morate ozbiljan pristup da imate kada je zdravlje u pitanju tokom celog perioda. Slabe tačke u poslednjoj dekadi meseca kičma, zglobovi i kosti uopšteno.

Mesečni horoskop za septembar 2024: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe

vaga-horoskopski-znak
POSAO Početak meseca donosi mnogo poslovnih aktivnosti, potrebna je velika energija svim Vagama. Od 01-05.09. biće problema sa papirima,  dogovorima, može  biti teškoća oko finansija mnogo više nego što str računali,  morate naći model da posao privedete kraju.  Od 05-09.09. sve ide u dobrom pravcu od vas se očekuje da imate strpljenja najviše od svega. U periodu od 09-16.09. ćete biti usmereni na rešavanje međuljudskih odnosa. Vaša diplomatska priroda biće presudna u prevazilaženju netrpeljivosti i uspostavljanju balansa u vašem radnom okruženju. Od 16-22.09. neke informacije će vas zainteresovati, pred vama se otvaraju stvari koje možete dobro da iskoristite. Imaćete problema sa naplatom svojih potraživanja i moraćete da  intervenišete ako mislite da ubrzate postupak na bilo koji način.  Od 22-27.09. imate mogućnost za bitan kontakt ili početak komunikacije sa osobom koja vam može dosta pomoći prilikom dobijanja novog posla ili projekta. Sam kraj meseca septembra donosi dosta dobrih mogućnosti, na vama je da ne propustite ponuđeno. Ima prostora za poboljšanje finansija u ovom periodu, uvećanje zarade. Postoji mogućnost uvođenja novih tehnoloških rešenja u postojeće poslovne procese, i biće vam neophodna saradnja sa novim saradnicima.

LJUBAV Prva dekada meseca donosi malo mirniji period zauzetim pripadnicima znaka Vage. Ono što je  najneophodnije kada su vaše emotivne relacije u pitanju jeste da vi i partner progovorite o nekim situacijama, pokrenete pitanja koja su vezana za vaše zajedničke svakodnevne aktivnosti i zajedničku finansijsku sferu ukoliko je imate. Druga dekada septembra  zahtevnija kod onih koji su u emotivnim vezama, partner će vas iritirati  svojim stavovima i ponašanjima. Neće ovo biti lagan period, ali će vam doneti jasniju sliku postojećeg odnose, znaćete na čemu ste i šta otprilike možete da očekujete. Pred vama je period  pitanja, neodlučnosti, i  tenzije između partnera i vas.  Druga polovina meseca ne donosi značajnije poboljšanje situacije, sve se ponavlja i nastavlja. Sumnjičavost i ljubomora su jako naglašeni u ovom periodu, i na vama je kako će te ih iskanalisati. Vi ćete se osećati inertno, sputano, ograničeno. Nervoza u vama će rasti i koliko god je budete više kočili imaćete osećaj da ona raste, probajte da rashladite glavu. Slobodne Vage,  šanse za novitete idu kroz posao i preko društvenih mreža. Šanse za osobe iz prošlosti su tu i dalje, na vama  je da li želite da se uplićete  ili ne.

ZDRAVLJE Vaše polje zdravlja u prvoj dekadi septembra može doneti probleme sa probavom, stomakom uopšte. Jačajte imunitet i odmarajte se maksimalno. U drugoj dekadi meseca obratite pažnju na krvni pritisak i kardiovaskularni sistem. Treća dekada donosi novu problematiku na zdravstvenom planu, mogući problemi sa čulom vida i nekim infekcijama.

skorpija-horoskopski-znak
POSAO Početak meseca Škorpijama donosi neke poslovne komplikacije ali ne u prevelikom obimu, možete izaći nakraj sa svim problemima na dosta jednostavan način. Od 01-05.09. pred vama je period  dogovora, aktivnosti, susreta, i vi će te   dobro snaći  u svemu tome. Očekuje vas tokom ovog perioda par vrlo bitnih  sastanaka, i mogu se  pokrenuti nova dešavanja u pravcu koji želite i koji ste planirali. Od 05-09.09. trpite neku  pritisak, i nikako ne uspevate da se pokrenete na pravi način, onako kako inače funkcionišete. Ne podležite impulsivnim odlukama i ne raspravljajte se bespotrebno sa kolegama i nadređenima. Od 09-16.09. iznenadni pritisci mogu vam  poremetiti dnevnu rutinu, terajući vas da se bakćete sa nečim što ste već mislili da ste završili, ali i to ćete izgurati. U finansijskom segmentu se potrudite da obaveze i račune koje ste zapostavili  regulišete što efikasnije. Od 1.-22.09. ono što budete planirali  to ćete i obaviti, koliko god se iscrpeli mentalno i fizički. Tempo dešavanja je takav kakav je, za vas prespor, ali trenutno ne možete uraditi ništa sem da se prilagodite i čekate svoj momenat. Od 22-27.09. slede  neke povoljne vesti i okretanje situacije u vašu korist, iako se tome već neko duže vreme nadate. Uspećete sebi da obezbedite podršku ljudi koji su vam važni i moći ćete malo mirnije i stabilnije da funkcionišete. Kraj meseca donosi stabilizaciju situacije i neke stvari kreću da se dešavaju u vašu korist konačno. Obratite pažnju na segment finansija, neka pogrešna ulaganja u prethodnom periodu mogu sada da vam naprave veći zastoj.

LJUBAV Početak  meseca  biće obeležen vašom nervozom pa se može se desiti da  imate jako malo vremena za emotivnog  partnera. Razmislite pre nego što krenete u raspravu. Kada se ne biste impulsivno ponašali, kada ne biste dramili,  e onda bi i pregurali ove dane koliko toliko normalno i mirno. Period  je u duhu preispitivanje vaše relacije sa partnerom, zato budite oprezni nemate samo vi lupu već i druga strana. Vi ste preosetljivi, partner je prezahtevan, pa bilo bi najbolje da iskulirate par dana i jedno i drugo, i onda ponovo razgovarate kada se strasti smire. Sredina meseca donosi nove probleme u komunikaciji i stvari između vas ne  funkcioniše baš najsjajnije, oboje ste na svoj način preopterećeni. Druga polovina meseca bolja kada su veze u pitanju, ulazite u mirnije poglavlje. Funkcionisaćete  dosta dobro, pravićete planove i razvijati svoju vezu. Potrudite se da idete na zajednički odmor, obezbedite makar par dana samo za vas dvoje. Potrebno vam je da se opustite, da se smejete, da budete u pokretu i da putujete i da se družite sa prijateljima. Slobodne Škorpije, prvi deo meseca preko poslovnog segmenta, a ni ostali načini nisu isključeni, može vas pokrenuti i zainteresovati osoba sa kojom već imate kontakt. Druga polovina meseca uživajte u svojoj slobodi i druženju i ne žurite u bilo kakve emotivne priče. Pustite da vreme razjasni ko je ko i šta vam nudi i donosi.

ZDRAVLJE Prva dekada meseca umor, neispavanost,  iscrpljenost,  savet je  da obratite pažnju na krvnu sliku i vene. Druga dekada mogući su bolovi u kičmi i zglobovima i neće vam biti baš lako da obavljate sve vaše aktivnosti. Treća dekada meseca problemi sa bakterijskim infekcijama na udaru može biti urogenitalni trakt.

strelac-horoskopski-znak
POSAO Početak septembra može biti  izazovan u poslovnom segmentu za Strelčeve,  zbog nekih stvari na koje ne možete imati baš veliki uticaj. U periodu od 01-05.09. poteškoće su moguće u komunikaciji sa nadređenima, stoga ne oklevajte i ne čekajte poslednji trenutak jer nećete uspeti da nametnete sebe. Od 05-09.09. budite spremni na promene, na preokrete, na informacije koje vas pokreću i donose vam nove mogućnosti. U ovom periodu  je poželjno da budete aktivni i da potencirate na rešavanju pitanja i situacija koje su vam bitne, jer može doći do promena koje vam idu na ruku. Od 09-16.09. odnos sa nadređenima sada funkcioniše korektnije, a ni odnos sa poslovnim partnerima i saradnicima više nije u blokadi. Problem koji trenutno imate je nedostatak informacija, ali i to će se rešiti. Od 16-22.09. dolazi do neočekivanih promena,  u poslednjem trenutku, što dovodi u pitanje sam projekat i rokove. Trudite se da budete pribrani i smireni, ostatak ovog perioda već donosi bolje uslove za rad i kvalitetniju komunikaciju i dogovore sa onima sa kojima sarađujete. Od 22-27.09. ne ustručavajte se, ne strahujte od budućnosti, pravi je trenutak da tu budućnost pravite. Vi nemojte biti skromni i delovati iz drugog plana. Kraj meseca  je vreme za pokretanje nekih ozbiljnijih novih poslovnih projekata ili aktiviranje novih saradnji. Nije vreme za neka veća ulaganja,  ni za uzimanje kredita ili pozajmica.

LJUBAV Pred vama je jedan dobar period ukoliko ste u emotivnim vezama. Početak meseca donosi nešto novo u polju partnerskih odnosa,  opušteno i lepršavo raspoloženje, sve je na vašoj strani potrudite se da uživate. Moguće da ćete negde otputovati sa partnerom. Svi ljudi oko vas čine vaš odnos još pozitivnijim, tako da iskoristite ovaj period da a još više unapredite. Biće prijatnih iznenađenja koja ćete prirediti jedno drugom. Biće i razloga za smeh i za jaka osećanja i strast. U drugoj polovini meseca postoji velika mogućnost  da će doći do sukoba sa emotivnim partnerom. Potrudite se da ne provocirate, ali i da ne povlačite neke drastične poteze. Stvari će krenuti ka smirenju, i komunikacija će biti neuporedivo bolja. Dobro razmislite o svojim odlukama, jer je moguće da nećete moći da ih povučete. Partner će zauzeti čvrste stavove po nekim pitanjima, što ćete vi smatrati teranjem inata i tvrdoglavošću i burno ćete reagovati, sve to donosi burne rasprave. Slobodni Strelčevi, u prvoj polovini meseca ništa novo ni konkretno ne pojavljuje, vrte se tu i tamo neki nebitni likovi i naravno  povremeno se aktiviraju osobe koje ste nekada poznavali. U drugoj polovini meseca  pokušajte da napravite konkretnije  poteze prema osobi koja vam se dopada i onda ćete videti na čemu ste.

ZDRAVLJE Prva dekada  meseca na udaru  kardiovaskularni sistem i glavobolje. U drugoj dekadi meseca osetljivo vam je grlo, pa treba voditi računa da se obična prehlada ne pretvori u jaču respiratornu infekciju. Pijte dosta čajeva i uzimajte vitamine. Kraj meseca bolovi u kičmenom delu i osetljivost urinarnog trakta. Nestabilan imunitet biće vam tokom celog meseca.

jarac-horoskopski-znak
POSAO Početak meseca septembra za Jarčeve na poslovnom planu  donosi poteškoće u komunikaciji sa nadređenima, pa se morate potruditi da ne gubite živce previše. Od 01-05.09. ne žurite i ne insistirajte ni na čemu jer se lako može dogoditi da u poslednjem trenutku napravite promenu plana. Potrudite se da ostvarite nove poslovne kontakte koji mogu biti korisni za budućnost, i za vaš lični napredak na lestvici rukovođenja. Od 05-09.09. trebali biste da radite po svojoj savesti, šta god vam to donelo. Od 09-16.09. neke ponude dolaze do vas, ali nećete imati mnogo vremena za razmišljanje i odlučivanje. Inostrani saradnici su sada zainteresovani da vas uključe u svoje projekte, pa bi vredelo potruditi se u ovom segmentu. Od 16-22.09. u ovom periodu  je  jako naglašeno  da tražite savet ili pomoć od osoba koje mogu uticati na poboljšanje situacije u vašem poslovnom segmentu. Od 22-27.09.  sigurno je da ćete se suočiti i sa nekim neprijatnim situacijama od strane najbližih saradnika. Nekim osobama smetate, pogotovo ako smatraju da im ugrožavate postojeće pozicije. Krajem meseca nove ideje u oblasti kojom se bavite biće vam dostupne preko nekih inostranih kanala i trebalo bi da ih iskoristite. Dosta stabilna finansijska  situacija, mada vas očekuju neki neplanirani troškovi na koje niste mogli da računate.

LJUBAV U prvoj polovini meseca Jarčevi u emotivnim vezama  mogu imati malo problematičniju situaciju. Prisutni su sumnje i nepoverenje, a prisutno je i da oboje brzo menjate raspoloženja i non stop se igrate vruće-hladno situacija. Rešenje  je samo komunikacija  i ona vam ide od ruke u ovom periodu. Atmosfera u odnosu sa partnerom je zategnuta i verovatno će vam se činiti da udaljeni jedno od drugog. Komunikacija vam i ne funkcioniše baš najsjajnije, oboje ste na svoj način preopterećeni i nervozni i eto potencijalnog problema, eto mogućnosti za raspravu koja neće rešiti ama baš ništa. Sredina meseca donosi malo popuštanje, pa se potrudite da vi budete inicijator pozitivnih promena. Druga polovina meseca donosi potrebu da vi i partner budete što otvoreniji jedno prema drugom, da razgovarate čak i o nekim situacijama koje vam smetaju ili vas bole, jer ćete jedino na taj način razbiti blokade koje su sada prisutne između vas. I vi i partner budite spremni da sagledate stvari na drugačiji način i ovo će brzo doneti rezultate, pogotovo od drugog dela sedmice. Slobodni  Jarčevi, u prvoj polovini meseca neko se pojavio ko izaziva interesovanje kod vas, ali nikako da se prava komunikacija i dogovori pokrenu. Krajem meseca vas će biti mnogo dešavanja, mnogo smeha, dobrog raspoloženja, flertovanja. Uživajte, opustite se i lepo se provodite.

ZDRAVLJE U prvoj dekadi meseca zdravlje je promenljivo, sklonost ka alergijama, glavoboljama. Druga dekada  meseca donosi, variranje krvnog pritiska i mnogo nervoze. Kraj meseca naglašeno pojačan stres, treba vam više opuštanja, kretanja i unos vitamina.

vodolija-horoskopski-znak
POSAO Početak meseca donosi turbulentnu atmosferu na poslovnom planu Vodolijama u pogledu obaveza i u pogledu finansija. Od 01-05.09. možete vi sve obaviti i u ostatku ovog perioda, ali uz dosta više tenzije i lošijih međuljudskih odnosa. Ono što budete planirali  to ćete i obaviti, koliko god se iscrpeli mentalno i fizički. Od 05-09.09. ne  donosite bitne odluke i ne potpisujte važne ugovore niti bilo kakve papire. Možete petljati sa nekim zakonskim procedurama, sa nekim poreskim obrascima, sa nekim dozvolama. Od 09-16.09. trpećete neki  pritisak, i nikako ne uspevate da se pokrenete na pravi način, onako kako inače funkcionišete. Od 16-22.09. period vam donosi stabilizaciju situacije i neke stvari kreću da se dešavaju u vašu korist. Idete ka nekom sebi zacrtanom cilju, unapredite saradnju sa kolegama i poboljšajte komunikaciju sa poslovnim partnerima. Treba da očekujete pohvale, sasvim je realna osnova za to. Od 22-27.09. brzo ćete realizovati sve što isplanirate, neće biti nekih prepreka. Krajem meseca ulazite u period u kojem možete  da odahnete i opuštenije funkcionišete. Sve će vam ići od ruke, poboljšavate svoj položaj, uvećavate posao, imaćete i više novca. Vi treba da budete nosilac ovog dobrog perioda, jer ta pozitivna planetarna energija je vezana za vaš znak. Povoljniji je  period i za finansije, pa se potrudite da dobro isplanirate sva ulaganja i sve troškove.

lepota zivljenja horoskop

 

LJUBAV Mesec septembar  Vodolijama u emotivnim vezama  donosi izvesno  distanciranja u komunikaciji sa partnerom i malo više udaljavanja. Prva polovina  meseca je lošija  za partnerske odnose, jer nijedna a strana nema razumevanja za  probleme druge strane.. Budite vi taj koji će imati više samokontrole i izbeći konflikte širih razmera. Sredinom meseca je pravi trenutak da se više usmerite jedno na drugo, da možda odete negde na par dana ili da makar nekom sitnicom obradujete partnera. Druga polovina meseca bolja za partnerske odnose, unećete mnogo više vaše pozitivne energije. Atmosfera će biti opuštenija a vas dvoje možete da povratite bliskost i razumevanja. Potrudite se da organizujete neko okupljanje, druženje pokrenite se pozovite prijatelje idite na neki izlet. Sve što radite radite zajednički, ne izostavljajte partnera iz priče. Slobodne Vodolije,  u prvoj polovini avgusta preko poslovnog segmenta, a ni ostali načini nisu isključeni može vas pokrenuti i zainteresovati osoba sa kojom imate kontakt. U drugoj polovini meseca dobri planetarni aspekti mogu doneti stabilnu emotivnu priču preko  prijatelja, izlazaka, društvenih mreža.

ZDRAVLJE Prva dekada preosetljivost, velike promene raspoloženja, promenljiv pritisak, nesanica i nervoza, sa svim ovim ćete se suočavati istovremeno. Druga dekada problemi sa bubrezima i urogenitalnim traktom, jačajte imunitet. Treća dekada problemi sa respiratornim organima, moguće i alergije.

ribe-horoskopski-znak
POSAO Početak septembra   donosi malo više nervoze u polju posla za pripadnike znaka Riba Od 01-05.09. uradite ono što je do vas da bi se situacija stišala, budite spremni na kompromis ili na promenu uslova poslovanja. Nije vreme za neka veća finansijska ulaganja, ako želite da investirate. Od 05-09.09. potrudite se da imate  više opreza i samokontrole u kontaktima i sa saradnicima i sa onima koji su po poziciji iznad vas, nije vreme za ishitrene poteze i odluke. Od 09-16.09. sva komunikacija, dogovori,  susreti sve je diskutabilno da li će se desiti, a ne zavisi od vas. Od 16-22.09. razna dešavanja dodatno će uzburkati celu situaciju i doneti vam kulminaciju opterećenja koje već duži vremenski period pokušavate da izgurate kako znate i umete. Mnoge stvari sada koče, mnogim situacijama ste opterećeni, morate izdržati pritisak posla. Od 22-27.09. budite jako obazrivi kada su pozajmice i krediti u pitanju, ne savetuje se uzimanje novca ni na koji način. Morate potražiti pomoć nekih uticajnih ljudi da vam daju savet ili konkretnu pomoć. Krajem meseca kod vas postoji potreba za promenama, a neke korake u tom pravcu možete pokrenuti već sada. Moguće je da vam je nametnuta mnogo veća odgovornost nego do sada, nema većih razloga za brigu i strahovanje, ali da ćete morati mnogo da radite moraćete. Nemojte čekati da neke stvari dođu same, potrebno je vi budete inicijator tih budućih dešavanja.

LJUBAV Prva polovina meseca zauzetim predstavnicima Riba predstoji period sređivanja situacije u postojećoj emotivnoj relaciji. Pred vama je period  nemira, neodlučnosti, i velike tenzije između partnera i vas. Sumnja i ljubomora su jako naglašeni u ovom periodu, i na vama je kako će te ih kanalisati. Nervoza u vama će rasti i koliko god je budete više kočili imaćete osećaj da ona raste, probajte da rashladite glavu. Sredina meseca donosi malo mirniju atmosferu u vezi. Druga polovina meseca donosi lepšu atmosferu i rasterećeniji odnos, na vama je da se maksimalno potrudite. Pred vama mogu biti neki vrlo fini i interesantni dani, dani kada ćete možda više vremena provoditi zajedno ili češće izlaziti. Moguće neko putovanje u inostranstvo, i to u društvu prijatelja. Dobar period je za  druženje, za izlaske provod i uživanje. Moraćete malo više da se prilagođavate potrebama drugih, biće izazova u komunikaciji sa ljudima generalno. U prvoj polovini meseca slobodne Ribe, novi emotivni izazovi  dolaze i to uglavnom preko prijatelja, društvenih veza i interneta. Ima tu i onih iz prošlosti, ali ostavite ih tamo, to je savet. Druga polovina meseca donosi komunikaciju sa osobom koja vas interesuje i koja će se poboljšavati, ali se ništa konkretno ne nazire uskoro.

ZDRAVLJE Prva dekada  meseca problemi sa imunitetom,  može biti i nesanice i glavobolja i osećaja da ste iscrpljeni do krajnjih granica. Druga dekada meseca problemi sa krvnim pritiskom, cirkulacijom, koji su direktna posledica  stresa, nervoze, iscrpljenosti. U trećoj dekadi septembra promenljiva zdravstvena slika, moguće su virusne, bakterijske infekcije.


Slične teme:
Merkur ulazi u Raka i sve se menja: Kroz najveći izazov proći će ovi zodijački znaci
Horoskop za 1. septembar: Rakovi da obrate pažnju na finansije, Strelčevima će prijati relaksacija


 

 

Pridružite nam se na društvenim mrežama Facebook i Instagram i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Freepik / freepik

Još iz kategorije