Dragana Toniju zadala ŽESTOK UDARAC: Pevačica ne može da oprosti izdaju, a javnost NE ZNA da je…

01.09.2024

18:00

By

Roditelji Dragane Mirković

Dragan Gajić

Dragana Mirković

Dragana Mirković razvod od Tonija Bijelića ostavila je iza sebe, pa je započela veliku letnju turneju po regionu, i okupirana je poslom.

Sa druge strane, njen bivši suprug boravi na hrvatskom primorju, a neki izvori tvrde da se tamo nalazi sa novom devojkom sa kojom je poslednjih nekoliko meseci u vezi.

Međutim, Gaga od kada je saopštila da se rastala sa mužem više sa njim nema nikakav kontakt! Čak ni preko dece oni ne pitaju jedno za drugo, a kako izvori bliski pevačici tvrde, Toni je i blokiran u njenom telefonu.

“Dragana se nije rastala lepo sa njim i zato nemaju nikakav odnos. Nije ispao fer prema njoj posle svega, a kada je odlučila da je kraj ona ga je precrtala.

Čak ni oko razvoda nema potrebe da se čuje sa njim jer to čini njen advokat, deca su joj velika pa oni sami komuniciraju sa ocem kada to žele.

Verujte da od kada su se rastali ona za njega nije ni pitala, sa decom o njemu ne priča uopšte, niti je oni obaveštavaju gde je on i šta radi. Blokirala ga je na Instagramu, ali i njegov broj telefona. Ne želi da imaju komunikaciju!


Razvod Dragane MIrković

Dragana je razvod doživela kao poraz i izdaju, ima tu mnogo stvari za koje javnost ne zna, ali ona to nikada neće reći javno jer ne želi da ide protiv oca svoje dece bez obzira na sve.

Oni se zvanično nisu još razveli, ali su zadužili advokate za taj proces i oko toga jedinu komunikaciju imaju preko advokata. Ako se Dragana pita ona ne bi želela ni na sudu da se sretnu. Baš ne želi više nikakav kontakt sa njim”, otkriva naš izvor i dodaje:

“Verujte da ga ona nije pomenula nijednom, ona priča o deci, o koncertima i to su njene teme za razgovor. Niko ni ne zna kako se stvarno oseća, jer uvek je nasmejana i deluje kao da je sve prebolela, ali samo ona zna kako joj je”, završava naš izvor.

IZVOR: Starmagazin

Još iz kategorije