To što je dužan i bogu i narodu je ništa naspram ovoga: Bebica ovu strašnu tajnu krije od javnosti

01.09.2024

16:00

By

Bebica i Teodora

Instagram

Nenad Macanović Bebica istetovirao je na ruci lik svoje devojke Teodore Delić, a zbog toga je nastao ozbiljan skandal koji krije od javnosti.

Naime, dok se trude da predstave svoju vezu kao savršenu, istina je ipak drugačija. Kako nam otkriva izvor blizak Nenadu, nakon što je iscrtao Teodorin lik, njegova bivša žena je poludela” Ona je dozvolila da Bebica upozna decu sa Teodorom, ali joj uopšte nije bilo pravo kada je videla tetovažu na ruci kod bivšeg muža.

Rekla mu je da ako je hteo da se tetovira mogao je bar da ispiše imena ćerki, a ne da se ponaša kao da njih dve ne postoje. Baš je izbila ozbiljna svađa.

“Bebici je bivša žena rekla da je zaprepašćena da on nakon nekoliko meseci tetovira Teodorin lik i da smatra da je trebalo da istetovira imena svoje dece.

Bebica i Teodora

Rekla mu je kako je užasan otac i da je zbog ljubavi sa jednom kalašturom svoju decu stavio u drugi plan, kao što je činio dok je bio sa Miljanom.


Bebica se nije trudio ni da joj objasni zašto je istetovirao lik svoje devojke, što je nju još više iznerviralo i rekla mu je da sa decom može da provodi ograničeno vreme, te da ne želi da se Teodora više viđa sa njenim ćerkama”, otkriva izvor blizak Bebici.

Još iz kategorije