Sudbina se gorko poigrala s njima! Ovako su Saša i Dejan Matić izbubili vid: Grešku ove osobe skupo plaćaju

29.08.2024

19:46

By

Saša i Dejan Matić

Instagram

Blizanci Saša i Dejan Matić srca mnogobrojne publike osvojili su neverovatnim vokalnim sposobnostima i velikim hitovima, a pored odnosa poznate braće koji je oduvek bio intrigantna tema u javnosti, čete su spekulacija i na konto njihovog hendikepa, tačnije gubitka vida, o kojem obojica nerado govore.

Saša i Dejan Matić nisu rođeni slepi

Naime, Saša i Dejan Matić, rođeni su 26. aprila 1978. godine u Drvaru, a iako je trudnoća njihove majke Dragice proticala u najboljem redu, došlo je do prevremenog porođaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Matic (@dejanmaticofficial)

Kao bebe rođene u šestom mesecu, prebačeni su u zagrebačku bolnicu i smešteni u inkubator, a postoji priča da su se rodili kao zdravi dečaci, te da je greškom medicinske sestre došlo do kobne posledice, gubitka vida, piše „Hello“.

Iako nerado, na ovu temu jednom prilikom progovorio je Dejan Matić najverovatnije želeći da stavi tačku na ovu, za njih, tešku priču:

– To je nepažnja. Sada, koga, kako… Nisam nešto detaljisao i raspitivao se. Da li je lekar, da li je medicinska sestra, nisam ulazio u to. Bilo je to rođenje pre vremena. A da je bila nepažnja, bila je – otkrio je svojevremeno Dejan.


Saša i Dejan Matić nerado govore o gubitku vida

Takođe, u medijima se spekulisalo kako je postojala mogućnost da se Saša i Dejan Matić podvrgnu hirurškoj intervenciji kako bi povratili vid, kao i da veće šanse za to ima Saša koji je, solidarišući se sa bratom, odbio operaciju.

– Ma ne, to je bezveze priča. Oni su hteli na nama da rade nekakve eksperimente. To nisu dozvolili roditelji, a ni mi. Ja tako ne volim što se godinama priča o toj temi, da vi nemate pojma. Dve najgore teme, one koje najmanje volim su: da li sam u svađi sa bratom i šta je bilo sa mojim vidom – ispričao je Saša, pa dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Matic (@dejanmaticofficial)

– Moji prijatelji i ljudi koju su sa mnom u stalnom kontaktu znaju kako ja živim i znaju da ovaj život volim najviše na svetu. Da li sam se ja lečio i kod koga sam se lečio, to je moja privatna stvar.

Sve u svemu, jasno je da hendikep sa kojim su se neposredno po rođenju braća Saša i Dejan Matić suočila nije umnogome uticao na kvalitet njihovih života, naprotiv obojica su uspešni kako na privatnom planu, tako i na poslovnom planu, a na karijerama im mnogi mogu pozavideti.

Pratite starmagazin.rs i na društvenim mrežama
Facebook i Instagram

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Sasa Matic Instagram / Dejan Matic Instagram

Još iz kategorije