Nedeljni horoskop: Ovnove očekuje uspešna naplata zaostalih potraživanja, a Lavovi neće uspeti da se odbrane od ljubavnih ponuda

27.08.2024

18:27

By

horoskop natalna karta

Pexels / Pavel Danilyuk

Za period od 26. avgusta do 01. septembra 2024. godine dvanaest znakova Zodijaka očekuju različita iskustva, razvoj situacija i dešavanja na polju posla, ljubavi i zdravlja. Neki od znakova trebaju biti mudriji nego inače, a velike promene naročito očekuju jedan od znakova.

Šta vam zvezde savetuju za ovu nedelju pročitajte u nastavku.

Nedeljni horoskop od 26. 08. do 01. 09. 2024. godine za Ovnove, Bikove, Blizance, Rakove, Lavove i Device

ovan-horoskopski-znak

POSAO Vrlo povoljna radna sedmica za kraj avgusta i početak septembra je pred Ovnovima. Moguća je nova ponuda za posao ili prilika da radite nešto drugačije, neki novi poslovni projekat koji bi vam mogao poboljšati finansijsku situaciju. Budite u svom ustaljenom režimu rada, odgovorni, strpljivi i ne očekujte neke veće prepreke i probleme. Tokom ovog perioda postoji mogućnost da uspešno naplatite neka potraživanja iz prethodnog perioda.

LJUBAV Ukoliko ste se odlučili da odete na godišnji odmor to je pun pogodak u ovom trenutku. Potrudite se da se provedete što opuštenije i kvalitetnije, a možda i ostvarite zanimljive kontakte. Iskoristite dane koji su pred vama da svoju emotivnu vezu učvrstite i unesete dovoljno pozitivne energije. Slobodni Ovnovi, upoznajete nove osobe, nije to možda sada nešto što vi priželjkujete ali vam bar nije dosadno jer se fino zabavljate.

ZDRAVLJE U ovom periodu kada je zdravlje u pitanju potrebno je da se pozabavite odmorom i opuštanjem pre svega, jer je moguća mentalna preopterećenost.


bik-horoskopski-znak

POSAO Sam kraj meseca Bikovima donosi nove poslovne ponude, neke mogu iskočiti iznenada, pa budite spremni za akciju posebno od drugog dela sedmice. Moguće je otpočinjanje neke saradnje sa inostranstvom. Finansijska situacija i dalje može biti nestabilna, mogući su skriveni troškovi.

LJUBAV Solidna sedmica je pred tipičnim Bikovima da realizuju bezmalo sve namere u sferi ljubavi. Bilo da je reč o uspostavljanju novih kontakata, ili rešavanju sitnijih partnerskih problema, ili o nameri da sa dragom osobom otputujete negde na odmor. Praktično za sve prethodno navedeno imaćete pogodnu astrološku klimu i simboličnu naklonost kosmičke energije. Slobodni Bikovi, u svakodnevnom okruženju ili preko posla, možete upoznati vrlo zanimljivu osobu sa kojom ćete osećati da ste na istim talasnim dužinama. Uživajte i pustite neka sve ide svojim tokom.

ZRAVLJE Ove sedmice što se zdravlja tiče pričuvajte se virusnih, bakterijskih infekcija, vodite računa o ishrani.

blizanci-horoskopski-znak

POSAO Prosečna radna sedmica je pred Blizancima. Ono što treba naglasiti u prvom delu sedmice je da obratite pažnju na sitnice, jer i dalje postoji mogućnost za propuste naročito u internoj komunikaciji i dogovorima. Vratite se unazad više puta i proveravajte sami sebe. Finansijski segment biće stabilniji, iskoristite ovaj povoljan period da biste se rešili nekih zaostataka po pitanju obaveza plaćanja. U drugom delu sedmice moguće su neočekivane poslovne ponude, koje će vam dati vetar u leđa za buduće angažovanje.

LJUBAV Povoljna sedmica je pred Blizancima kada su emotivni odnosi u pitanju. Očekuje vas dosta izlazaka, druženja, zabave. Drugi deo sedmice, se fokusirajte samo na partnera, ili negde otputujte ili nađite način da provedete vreme sami. Ako ste imali neke nesporazume, ovaj period je povoljan da to rešite na najbezbolniji način koristeći kako svoj šarm, tako i dobru volju druge strane. Ovo je period u kome treba da ugađate partneru i biće vam višestruko vraćeno. Slobodni Blizanci, nema u najavi nekih konkretnijih dešavanja na vašem ljubavnom planu tokom ove sedmice, bićete više fokusirani na kućne varijante druženja.

ZDRAVLJE Tokom ove sedmice zdravlje uglavnom dobro, moguće su respiratorne tegobe.

rak-horoskopski-znak
POSAO Ove sedmice kod Rakova ponovo se mogu aktivirati neke poslovne priče, ponovo se aktivirati dogovori i saradnje koji su bili u zastoju zbog raznoraznih okolnosti. U drugom delu sedmice moguće je postizanje nekog bitnog dogovora, koji ima i dobru finansijsku podlogu. Možete računati na pomoć i podršku osobe sa kojom ste nekada lepo sarađivali. Budite racionalni i praktični i kroz ovaj period ćete proći vrlo dobro i više nego zadovoljni postignutim.

LJUBAV Za one koji su u emotivnim odnosima stvari će funkcionisati sasvim solidno, ali morate jedno drugom više slobode, i ne pritiskati po nekim pitanjima posebno iz prošlosti. Ako budete stavili sebe sopstvene interese na prvo mesto, lako će dolaziti do kratkotrajnih varnica. Potrudite se da uvedete neke pozitivne promene i novine u vaš odnos, prijaće vam obostrano. Uključite i neka druženja i posete rođacima, kumovima, ulepšaćete i na taj način svakodnevicu. Slobodni predstavnici imaće nekoliko povoljnih prilika za nova i interesantna poznanstva, prvenstveno preko društvenih mreža, od koji bi bar jedno mogli izdvojiti kao potencijalni nagoveštaj neke dobre priče u narednom periodu.

ZRAVLJE U ovoj sedmici zdravlje solidno, ali i dalje možete imati manjih respiratornih tegoba.

lav-horoskopski-znak
POSAO Očekuje vas period gde bi moglo biti novih poslovnih dogovora i projekata. Vaše organizacione sposobnosti, promišljenost, praktičnost i racionalnost, pozitivan pristup saradnicima dolaze u prvi plan što će vam omogućiti liderski stav. Odnos sa onima sa kojima radite biće na prilično dobrom nivou posebno od sredine sedmice, a od strane nadređenih očekuje vas više poštovanja vašeg autoriteta i integriteta. Pokušajte da budete što fleksibilniji i nemojte davati komentare na sitnice koje vam se ne dopadaju.

LJUBAV U partnerskim odnosima mora postojati kompromis, balans i zajedništvo, u suprotnom ako samo jedna strana ide po svome i diktira šta će se i kako raditi i odlučivati, biće tenzija. Malo više obratite pažnju i na partnera i njegove potrebe i probleme. Nemojte biti egoista i škrti i misliti samo na sopstveni komfor i ugađanje. Ako budete u nekim stvarima nekorektni ili previše dominantni, lako ćete upadati u neke besmislene rasprave. Sitnice su u pitanju i kada shvatite da sve to nije vredno vaših nerava, biće vam mnogo jednostavnije da nađete zajednički jezik. Slobodni Lavovi imaće brojnih prilika za uživanje u flertu i šarmiranju osoba koje im se budu nameštale na ljubavnom putu, posebno preko društvenih mreža, ili preko prijatelja.

ZDRAVLJE Lavovi ove sedmice mogu imati problema sa urinarnim i bakterijskim infekcijama.

devica-horoskopski-znak
POSAO Solidna radna sedmica očekuje se kod većine Devica. Ovaj period donosi vam pozitivne promene, dobićete informacije koje su vam bitne i koje su vam neophodne da zaokružite neki poslovni proces koji ste već odavno započeli. Iako će vam povremeno biti naporno, posebno na startu sedmice, jer su mogući tehničke prirode zastoji ipak ćete iz dana u dan biti sve više ponosni i na sebe i na svoje rezultate. Samo napred u nove pobede.

LJUBAV Za Device koje su u emotivnim vezama ovih sedam dana će obilovati situacijama u kojima će moći da dodatno poboljšaju odnos sa partnerom i uživaju. Idite na kraći put, obiđite neko zanimljivo mesto na kome do sada niste bili. Uživajte zajedno u svemu što radite i gde god da idete. Neki zajednički prijatelji bi mogli da imaju neku interesantnu ideju za izlazak ili kraće putovanje. Slobodni, prilike vam mogu pristizati ukoliko izlazite sa društvom ili pak preko društvenih mreža, ali ne zalećite se još uvek sa ulaskom u vezu.

ZDRAVLJE U ovoj sedmici što se zdravlja tiče moguće su hronične tegobe sa kostima i zglobovima.

Nedeljni horoskop od 26. 08. do 01. 09. 2024. godine – Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe

vaga-horoskopski-znak
POSAO Jedna uspešna ali i vrlo dinamična radna sedmica je pred Vagama. Očekuje vas dosta dobrih mogućnosti, a na vama je da ne propustite ono što vam se bude nudilo. Postoji mogućnost uvođenja novih tehnoloških rešenja u postojeće poslovne procese, i biće vam neophodna saradnja sa novim saradnicima pa budite spremni. Ima prostora za poboljšanje finansija u ovom periodu kroz naplatu nekih zaostalih potraživanja.

LJUBAV Šarena ljubavna sedmica je pred većinom Vaga. U jednom trenutku je sve lepo oko vas, a onda se u drugom osećate bezveze. Potrudite se da budete pozitivni, da bolje komunicirate sa partnerom. Imajte više poverenje jedno u drugo, izbacite potpuno sumnju i ljubomoru, jer je to velika kočnica. Bićete skloni da odgovornost za neke probleme i nerešena pitanja prebacujete jedno na drugo. Pokušajte da to izbegnete maksimalno ukoliko želite kako tako zadovoljni da pregurate ovaj period. Slobodne Vage, aktuelne bi mogle biti stare simpatije i bivše ljubavi, a moguća je i neka nova komunikacija sa osobom iz inostranstva.

ZDRAVLJE Zdravstvena slika biće zadovoljavajuća, ne očekuju vas neki ozbiljniji problemi. Potrudite se da sebi priuštite dovoljno sna i odmora.

skorpija-horoskopski-znak

POSAO Pred najtipičnijim predstavnicima sazvežđa Škorpije je jedna solidna radna sedmica. Dovoljno će da bude lagano privođenje kraju prethodno preuzetih obaveza i manje – više uspešno okončanje jednog profesionalnog mini ciklusa. Bez većih trzavica i manjkavosti, uz možda par ispravki vezanih za papirologiju ili neki propust vezan za dokumentaciju. Za većinu će ovakav scenario biće sasvim zadovoljavajući, pre svega zbog reorganizacije i skupljanja snage i energije za obaveze koje slede u bliskoj budućnosti. Mogu vam se krajem sedmice otvoriti mogućnosti za neku obuku, usavršavanje ili pak saradnju sa inostranstvom.

LJUBAV Za Škorpije koje su u emotivnim vezama, ovo bi trebao da bude opušteniji i lep period, pun dobre zabave, izlazaka i druženja. Bićete sa partnerom na vrlo sličnim talasnim dužinama, što će omogućiti da u svemu dobro funkcionišete. Mnogi od vas će nekim planom za putovanje, letovanje obradovati svoju srodnu dušu. Slobodne Škorpije, ukoliko do sada niste upoznali neku zanimljivu osobu i započeli komunikaciju, imaćete prilike u ovih sedam dana bar jednu priliku i to preko prijatelja ili društvenih mreža.

ZDRAVLJE Zdravlje stabilno, eventualno su mogući problemi sa infekcijama ili prehladama.

strelac-horoskopski-znak
POSAO Tokom ove radne sedmice se mogu pokrenuti neke ideje ili planovi koji su do sada bili na čekanju, vreme je da se bacite na posao i dodatno se angažujete. Iako može biti manjih zastoja, to ne bi trebalo da vam predstavlja veći problem, jer ste vi rešili da se maksimalno organizujete i pripremite za poslovni period koji je pred vama. Očekuje vas dobra komunikacija sa poslovnim okruženjem, posebno u drugom delu sedmice. Vreme je za pokretanje nekih ozbiljnijih novih poslovnih projekata ili aktiviranje novih saradnji. Zasucite rukave i napred u nove radne pobede.

LJUBAV Sa partnerom možete očekivati bolju komunikaciju, i to je dobro. Iz dana u dan vaš odnos dobijaće nove prilike da se usaglasite, da se dogovorite, da zajedničkim snagama prevaziđete teškoće. Pokušajte sve da radite u paru, i samo tako uspećete da prebrodite sve izazove. Slobodni Strelčevi, počev od poslovnog okruženja, preko prijatelja ili društvenih mreža, svuda će se moći naći bar po jedna osoba koja bi mogla da vas privuče na neki način. Pitanje je samo šta vi ustvari želite i očekujete.

ZDRAVLJE Ove sedmice kada je zdravlje u pitanju mogući su problemi sa zglobovima, kao i respiratornim infekcijama.

jarac-horoskopski-znak
POSAO Svu svoju energiju, iskustvo, ambiciju treba da usmerite na nove projekte i usavršavanje na polju posla. Neke informacije vam mogu pristići iz inostranstva. Moguća su i putovanja poslovnog tipa. Treba da pojačate komunikaciju sa saradnicima i nametnete svoje stavove, viđenja i iskustva i ne odustajete od toga. Biće vidnog poboljšanja, ukoliko budete uporni i dosledni kao što i prirodno veće jeste. Finansije će biti stabilne i ne bi trebalo da bude neprijatnih iznenađenja.

LJUBAV Za one koji su u emotivnim vezama postoji razumevanje i sklad na svim osnovama i po svim pitanjima, i tako bi trebalo da potraje. U suštini – dobra ljubavna sedmica je pred vama, iskoristite je za neke prijatnije stvari kao što je recimo planiranje letovanja ukoliko niste bili, ili odmora sa prijateljima. Slobodni, ništa vas ne sprečava da izlazite, družite se, a moguće je i novo poznanstvo na putovanju, ili sa nekim ko živi u inostranstvu.

ZDRAVLJE Što se zdravlja tiče radite maksimalno na opuštanju, relaksaciji i unosite više vitamina.

vodolija-horoskopski-znak
POSAO Vodolije, ulazite u period u kojem ćete moći da odahnete i opuštenije funkcionišete. Sve će vam ići od ruke, poboljšaćete svoj položaj i poziciju, proširićete posao, pa logično je da vam slede i zaslužene beneficije, finansijske. Vi treba da budete nosilac ovog dobrog perioda, uključite se i maksimalno se angažujte. Povoljniji je period za finansije, pa se potrudite da dobro isplanirate sva ulaganja i sve troškove posebno one svakodnevne.

LJUBAV Ove sedmice partner i vi niste na istim talasnim dužinama, i kao da ćete se i u ovom periodu mimoilazite ne samo po bitnim pitanjima, već i u nekim svakodnevnim situacijama. Vi ste okupirani nekim svojim mislima, razmišljanjima, planovima, opterećenjima, dok partner funkcioniše potpuno drugačije, zahteva pažnju i posvećenost, što vi ne možete da uzvratite. Pokušajte da izbegnete teme iz prošlosti, da se hvatate za sitnice jer ništa pozitivno nećete postići. Slobodne Vodolije, mogu se aktivirati stare simpatije, a možete i preko posla naleteti na neku zanimljivu osobu. Osim površnog flerta i zezanja ne očekujte ništa ozbiljnije u ovom trenutku.

ZRAVLJE Zdravlje bez većih tegoba, eventualno se pričuvajte alergija, respiratornih infekcija.

ribe-horoskopski-znak
POSAO Promenljiva radna sedmica biće pred Ribama ali kako bude odmicala biće lakše za funkcionisanje. U prvom delu bi moglo biti dosta zastoja ili nesporazuma u komunikaciji, pa se potrudite da budete stabilni i maksimalno pažljivo ispratite sva dešavanja. U drugom delu sedmice situacija će se popraviti i okolnosti će vam ići na ruku samo budite strpljivi i sačekajte svoj momenat. Mnogima može stići nova poslovna ponuda o kojoj vredi razmisliti. Ukoliko i ne stigne, nemojte čekati da i sedeti da se nešto pokrene, potrebno je da vi budete inicijator.

LJUBAV Astrološki aspekti najavljuju uglavnom mirnu sedmicu na polju ljubavnih odnosa, bez većih trzavica. To se naročito odnosi na sve one pripadnike ovog zodijačkog sazvežđa koji već imaju stabilnu i zadovoljavajuću partnersku sliku. Ipak, nemojte se previše uspavati i uljuljkati u samozadovoljstvu, odnosno pomisliti da je baš sve pod vašom kontrolom. Slobodne Ribe, ne naziru se neke promene ili značajnija poznanstva u ovom periodu. Strpite se biće uskoro povoljnijih prilika.

ZDRAVLJE Tokom ove sedmice zdravlje će biti promenljivo. Čuvajte se virusnih i bakterijskih infekcija.


Slične teme:
Horoskop za 27. avgust: Škorpije dovršite započeto, Strelčevi ne dozvolite da nervoza utiče na vaše odluke
Sezona Device donosi promene: Dva znaka će naročito osetiti njen uticaj, posebno na polju finansija


 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Pexels / Pavel Danilyuk

Još iz kategorije