Dve godine nakon Mihine smrti, Arijana sreću pronašla u njemu: Pogledajte taj osmeh

26.08.2024

13:03

By

Instagram

Ni dve godine nakon smrti nekadašnjeg fudbalera i trenera, udovica Siniše Mihajlovića ne može da se pomiri sa velikim gubitkom, a da ne dozvoljava da uspomene na njenog supruga izblede govore fotografije iz prošlih dana koje su veoma česte na Arijaninom Instagram profilu.

Udovica Siniše Mihajlovića objavila lepe vesti

Prelepa Arijana Mihajlović ipak je morala dalje, posvetila se najbližim članovima porodice, ali i sebi, te je nekako uspela da nabaci osmeh na lice i nastavi hrabro da korača kroz život, što je zasigurno bila želja i njenog prerano preminulog supruga.

Udovica Siniše Mihajlovića

Naime, udovica Siniše Mihajlovića odlučila je maksimalno da se posveti stvarima koje je čine srećnim, a tome svedoči i njena najnovija objava na Instagram nalogu koju je sa pratiocima podelila prepuna sreće i ponosa.

Udovica Siniše Mihajlovića upustila se u novi biznis 

– Uskoro smo tamo! U utorak 3. septembra svečano otvaranje – napisala je Arijana u opisu objave kojom je sve obavestila da otvara restoran u Rimu.

Udovica Siniše Mihajlovića


Pratioci su nizali čestitke poželevši joj sreću u novom poslovnom poduhvatu, a mnogi su komentarisali i da je zaslužila da posle svega osmeh krasi njeno lice.

Podsećanja radi, Mihina supruga već se oprobala u privatnom porodičnom biznisu. Ona je, naime, sa ćerkama Virdžinijom i Viktorijom osnovala modni brend ženske garderobe koji je naziv dobio po nadimku njihovog voljenog supruga i oca, „LEMIHA“.


Slične teme:
Prošlo je samo pola godine od Sinišine smrti: Arijana Mihajlović spremna za venčanje
Nakon Mihine smrti iznenadila objavom: Evo šta Arijana zapravo misli o Srbima


 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Arijana Mihajlovic Instagram

Još iz kategorije