Anita Stanojlović u suzama: Anđelo neće ni da čuje za verenički prsten

27.08.2024

17:32

By

Veza Anđela Rankovića i Anite

Youtube Printscreen

Turbulentna veza Anđela Rankovića i pobednice „Elite 7“, Anite Stanojlović, uspela je da odoli svim izazovima i opstane i nakon završetka rijalitija, iako su mnogi u njihovu ljubav sumnjali.

Veza Anđela Rankovića i Anite uvek je interesantna tema u javnosti

Da par savršeno funkcioniše, te da oni imaju velike planove za budućnost, jasno je svima koji ih prate na društvenim mrežama budući da tamo redovno objavljuju zajedničke fotke, a ono što ih jedino razdvaja povremeno, jeste mesto prebivališta, budući da je ona u Kruševcu, a on u Beogradu.

Veza Anđela Rankovića i Anite

Ipak, veza Anđela Rankovića i Anite i pored toga ide dobrim tokom, a njihova podrška u javnosti zaista je ogromna.

Ipak, fanovi koji svaki detalj iste pomno prate očekivali su brži razvoj situacije i nadali se da će Anđelo uskoro veriti Anitu, pa su se čak i ponudili da finansiraju skupoceni prsten na šta Anđelo nije želeo da pristane smatrajući da za veridbu još nije vreme.

Iako, veza Anđela Rankovića prema njegovom mišljenju još uvek nije spremna da se podigne na viši nivo i on sa veridbom ne želi da žuri, fanovi su, prema našim saznanjima nastavili da insistiraju da pošalju novac za verenički prsten.


Veza Anđela Rankovića i Anite

Photo: Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

Kako piše „Star“, čak su pisali i Aniti i rekli joj da se pripremi jer će Anđelo da je veri, međutim nastao je problem.

Kada je shvatio da je vrag odneo šalu, te da su fanovi ozbiljni u nameri da pošalju oko 1.000 evra za prsten sa brilijantima, Anđelo im je sastavio jednu dugačku poruku u kojoj je objasnio da još uvek ne planira da veri Anitu.

Obrazložio je da su mladi, da su tek izašli iz rijalitija, da su razdvojeni trenutno i da treba vremena da vide u kom smeru ide ta veza. Dodao je da je najvažnije da se vole i da veridba kao uostalom uopšte veza Anđela Rankovića i Anite niko ne treba da se forsira u bilo kom smislu.

Veza Anđela Rankovića i Anite ima ogromnu podršku fanova

Njihove fanove je to šokiralo pa su odmah pisali Aniti kako Anđelo hoće da je ostavi, piše naš magazin.

– Mi mislimo da on nju ne voli više i da samo glumi. Morali smo da javimo Aniti da ne želi veridbu, a mi smo se organizovali i skupili 1.000 evra za prsten. Da je hteo da je veri on bi to uradio do sada. Izgleda da samo čeka da dobije pare i da pobegne u Dubai – kaže za „Star“ jedan od fanova iz njihove grupe.

Veza Anđela Rankovića i Anite

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je još ispričao, Anita je plakala kao kiša kada su joj rekli da Anđelo neće da je veri. Odmah ga je pozvala telefonom i prenela mu kakve joj poruke stižu, da bi joj on ispričao svoju stranu priče, međutim nije mu poverovala do kraja.

Aniti jeste krivo što on u skorijoj budućnosti ne planira veridbu, pa je sada i ona počela da sumnja, ali par će uskoro otići na zajedničko putovanje, pa se možda Anđelo predomisli do tada i ipak je zaprosi, tako se bar nada njihova podrška.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/ Youtube Printscreen

Još iz kategorije