Jami zapalila društvene mreže nikad izazovnijim izdanjem: Da li je moguće da je ova žena nedavno napunila 58 godina?

26.08.2024

17:32

By

Jami u kupaćem kostimu

ATA IMAGES

Ata Images

Zbog čega već godinama sa ponosom nosi titulu jedne od najzgodnijih dama naše estradne scene jasno je svima koji su videli fotke na kojima Jami u kupaćem kostimu prepuna samopouzdanja pozira.

Jami u kupaćem kostimu izdominirala

Ako je suditi po objavama, nema sumnje da se Jasna Milenković Jami opustila na moru i da lepo vreme koristi na najbolji način kako bi napunila baterije za obaveze koje je po povratku u Srbiju čekuju.

Naime, ona je svojom figurom i savršenim oblinama sve ostavila bez daha kada je objavila set fotki i ujedno pokazala kako uživa na letovanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasna Milenkovic Jami (@jamiofficial)

Ona se pratiocima javila sa atraktivne lokacije i odlučila da ih počasti vrućim fotkama. Duga plava kosa, preplanuli ten, vitke noge i bujno poprsje izbili su u prvi plan budući da je Jami u kupaćem kostimu pozirala na plaži, tik uz more, a nema ko se nije složilo da joj promena klime veoma prija.

Jami u kupaćem kostimu ostavila pratioce bez daha

U komentarima smo mogli pročitati samo pohvale na račun njenog stasa, i dok muškarcima nije bilo dobro od prizora, dame su u čudu gledale koliko dobro izgleda pitajući se kako uspeva da telo održava u top formi.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasna Milenkovic Jami (@jamiofficial)

Tajna je reklo bi se u zdravom načinu ishrane, redovnom snu i vežbanju, a kako je poznato da je kao mlađa ona trenirala gimnastiku, podsetimo se šta je na tu temu jednom prilikom rekla:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasna Milenkovic Jami (@jamiofficial)

– Pre polaska u školu imala sam predivno odrastanje. Međutim, tada je počeo pakao jer sam pokazala neverovatan talenat za gimnastiku. Tokom čitave osnove škole doživljavala sam psihičko i fizičko nasilje, pre svega od devojčica koje su, valjda bile ljubomorne na moje uspehe.

– Uništavale su mi torbe, krale trikoe, razbijale ormarić… Teško sam podnosila to, a nisam želela da govorim roditeljima. Znale su da mi odvrnu šrafove na prečkama za razboj da bih pala. Svakako sam iz cele situacije nekako izašla samo jača, što je dobro. Nisam plakala nikada nad svojom sudbinom ili teškim periodom u životu – otkrila je Jami ranije za magazin “Glorija”.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata images/ Jami Instagram

Još iz kategorije