Otišla si kod voljenog Šabana, počivaj u miru: Ilda podelila tužnu vest

24.08.2024

12:02

By

Porodica Šaulić

Bojan Vuković

Ilda Šaulić

Porodica Šaulić danas je izgubila još jednog člana.

Poznato je da je Šaban Šaulić bio vezan za svoju stariju sestru Sarajku koja je preminula posle kraće bolesti u 76. godini.

– Jutros je umrla moja sestra Sarjaka Šaulić Cakić u 76. godini, posle kraće bolesti – napisao je Hasan Dudić,a vest o njenoj smrti podelila je Ilda.

– Moja voljena tetka Sarajka otišla je kod svoga brata. Počivaj u miru dušo moja – napisala je Ilda.

porodica šaulić

Sarajka Cakić do poslednjeg dana patila je za bratom.


– Detinjstvo nam je izgledalo lepo, sa svima smo se lepo družili. Majka Ilda je bila stroga, ali nikada nije Šabana udarila, samo mene i to me povuče za kosu. Kaže mi, ajde brzo, zakasnićeš u školu. Ilda je bila čuvena, narodna majka i žena za primer.

Svima je delila i šakom i kapom – rekla je Sarajka za emisiju „Svadba od milion evra“ i otkrila da je jednom imala veoma čudan san, piše Story.

Porodica Šaulić

– Šaban se nikada  nije promenio. Znao je da sam živela loš život sa mužem, koji je voleo da popije, išao je kod drugih žena, maltretirao me. Stalno je govorio da ga ostavim, da će mi uzeti stan, ali ja nisam mogla zbog dece, zato sam sa njim ostajala. Udala sam se sa 15 godina, pobegla od kuće, majka je tad htela da umre – priznala je.

Još iz kategorije